Prinove u kolekciji

Čestitke na prinovi Therion.
Šta još novo da kažem o ovom satu, osim sve u superlativu.
Super sat.

U zdravlju te služio.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Hvala! :) Ovo je najbolji sat za te pare, jednostavno nema konkurencije. Izrada je na nivou švajcarskih satova u rangu 3-5 hiljada Eura.

Evo i jedan novitet kod mene u kolekciji, sat skromne firme, skromnog mehanizma ali neobicnog kucista :)

Anker 17 rubina ( cak ) duroswing antimagnetic
_MG_9403.jpg
2016-08-13 15.14.47.jpg

Malo prasine popadalo po satu inace sam staklo polirao :) Sat radi tacno cak ima i solidnu rezervu snage :)

Ni ja. Imao sam Suma, plavog, i sat je zaista sjajan, definitivno bih ga ponovo kupio, ali po mom mišljenju sad vidi koliko i košta, ili do 600 - 700 evra max.
Iako svaki put kad ga vidim na slici, i setim se kako lepo leži na ruci i kakvo prelepo kućište i kazaljke ima jedva odolim da ga ponovo ne naručim.

Last edited:
Sumo je dobar i prepoznatljivog izgleda, cijena ok. I to je to.
Ništa posebno. Ko hoće specijalnog Seika uzima GS ili Credor(za neke modele treba biti barem milioner). Oni su druga priča.

Mislim da bih uvek pre pazario Certinu action DS diver sa keramičkom koronom u tom rangu, jeste nešto skuplji, ali čini mi se ipak bolji sat.

Festina f16820/4

Moj prvi sat ove marke
f92248bdadfa1226dbf8220c3f1a0f22.jpg

Auuu al sam omasio temu ili sta vec gledao sam al nema nigde tipa kao predstavljanje pa me ubacilo ovde :)

Back