A gdje sam ja u svemu tomeSdbiba, ixtis, sin.er cestitke na lepim satovima. U zdravlju ih nosili.
???Ili je moj ružan
?Šala...
Gesendet von meinem SM-A500FU mit Tapatalk
A gdje sam ja u svemu tomeSdbiba, ixtis, sin.er cestitke na lepim satovima. U zdravlju ih nosili.
???
?Hvala puno kolega skydrummer!Sdbiba, ixtis, sin.er cestitke na lepim satovima. U zdravlju ih nosili.

Kolega,ja sam uredno cestitaoA gdje sam ja u svemu tome???
Ili je moj ružan?
Šala...

Sto jest jestKolega,ja sam uredno cestitao
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
.
) biram...
:
Kolega,tri sata su sasvim dovoljna za kolekciju,samo jos zajednicku kutiju da im uzmes(ako vec nisi) i imaces sasvim drugaciji pogled na svoj hobi.Sto jest jest.
I ja cestitam tebi, ixtis-u i sin.er-u!
Stvarno su prelijepi satovi, svaki na svoj nacin.
Nemam neku kolekciju (samo tri Japanca), ali redovno pratim forum, vase slike i svaki sledeci pazljivo (i dugo) biram...
U zdravlju ih nosili i da ih bude jos puno!!!
A evo i jos jedna slika da podsjetim:
![]()

Hvala druze!Kolega,tri sata su sasvim dovoljna za kolekciju,samo jos zajednicku kutiju da im uzmes(ako vec nisi) i imaces sasvim drugaciji pogled na svoj hobi.
Jos jednom cestitke na prinovi.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
.A gdje sam ja u svemu tome???
Ili je moj ružan?
Šala...

Cestitke! Gde si kupio i koliko te izasao? Bas ovih dana razmisljam da ga kupim, ali se plasim da ne bude veliki. Kakvi su tvoji utisci sto se tice velicine sata?Stigla nova igracka![]()
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Sa dutyfreeislandshop.com sam ga narucio. Stigao za 10 dana sto je odlicno. Jos je bolje sto nisam platio carinu pa je izasao oko 220€.Cestitke! Gde si kupio i koliko te izasao? Bas ovih dana razmisljam da ga kupim, ali se plasim da ne bude veliki. Kakvi su tvoji utisci sto se tice velicine sata?