Prinove u kolekciji

Ixtis , 111qqq cestitke. U zdravlju ih nosili.

111qqq da li su ti u Bomaru rekli da se taj model vise ne proizvodi ili je neka privremena nestasica. Znam da su na stranim forumima (npr. Wus) nagadjali da li je proizvodnja prekinuta ili ne. Vidim da si se i ti na Wus-u oglasio sa novitetom.

Hvala! :)

Nisu mi ništa spominjali u Bomaru, video sam da njihovi prodavci generalno nisu upućeni u robu koju prodaju, na primer uputstvo koje sam dobio uz sat je uputstvo za Eko drajv :)
No, to mi i nije previše bitno, jer se danas uz pomoć Interneta sve ionako može saznati na drugom mestu. :)

U Nemačkoj (odakle Bomar valjda nabavlja satove) ga ima i dalje u ponudi, ali kod većine prodavaca na Internetu ga nema na zalihama:

Citizen Promaster Automatik Taucheruhr NY0040-09EE

Ispunio sam sebi još jednu želju :)

Citizen BJ7010-59E Nighthawk

Par detalja u drugoj temi, ovde.

1.jpg

p.s. Dvoumio sam se da li vredi investirati u PMD56-2771, ali smatram da ne vredi tolike razlike u ceni (duplo, rekao bih) bez obzira na safir i radio kontrolu (verujem da je Nighthawk i bez toga dovoljno precizan), a i dizajn BJ7010-59E mi više leži, ne sviđaju mi se oznake (L, M, H, RX, NO) ispod centra cifera na PMD56-2771.

Evo ga ovde radi ilustracije:

001.jpg

Danas neočekivana prinova.
Velika zahvalnost kolegi eee na informaciji kome dođem piće.
4cbd379e5aa9810a83c520d8b4dd9355.jpg
bf082f63c500a047b2d16866f8008717.jpg

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Hvala puno kolege! :thank_you2:

A da ćemo da ga zalijemo- hoćemo i to pod obavezno. :thumbup:

Ja sam apsolutno za to da iskoristimo ovaj povod i da se malo družimo, samo predložite vreme i mesto, pa se dogovaramo.

Back