Prinove u kolekciji

Današnja šetnja je rezultirala ovu prinovu.
Doduše nije sat, ali u kom smeru ide moja kolekcija, treba biti na vreme pripremljen.
01c7cd19d49b53d6df2d268e23a2f302.jpg
df1d84a913b8bdce71f3e3a3d261bd80.jpg
24fbd478cc767d2bbb6a9a95e0e98d05.jpg

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

IMG_5735.jpg
Upravo dogovoren Girard-Perregaux Iz 1970, izuzetno redak. Samo je 500kom napravljeno. Slika nije moja ali se nadam da ću napraviti sličnu, krajem meseca kada bude stigao u Srbiju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adjustments.jpg
Ovo jd specifikacije. Jako interesantan mehanizam. Pogotovo što je u osnovi joint venture, iz priloga se vidi kojih firmi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da, jako zanimljiv kalibar. Nekada su velika imena puno više surađivala nego danas.
Kod ovoga su čak sudelovali nazavisni proizvođači, grupacija Ebauches s.a i Synchron Group.

Danas doneo postar!Uglavnom prijatno iznenadjen.
Kao prvo kvalitet kutije je odlican:pravo drvo-nije karton,kvalitetna kopca,dno presvuceno plisom.POhvala i za kineze koji su je super zastitili(poznati su po tome da im kutije stizu olupane inagnjecene jer ih ne stite dovoljno).Ali pitanje za carinika za koga znam da se sunja po forumu:da li si morao da na predmet od nepunih 20e naplatis porez?!

147976-img-20200505-173534625-1.jpg

147975-img-20200505-173419106.jpg

Danas doneo postar!Uglavnom prijatno iznenadjen.
Kao prvo kvalitet kutije je odlican:pravo drvo-nije karton,kvalitetna kopca,dno presvuceno plisom.POhvala i za kineze koji su je super zastitili(poznati su po tome da im kutije stizu olupane inagnjecene jer ih ne stite dovoljno).Ali pitanje za carinika za koga znam da se sunja po forumu:da li si morao da na predmet od nepunih 20e naplatis porez?!

147976-img-20200505-173534625-1.jpg

147975-img-20200505-173419106.jpg
Lepo izgleda, može neki link?
I koliko si čekao, s obzirom na poštanski kolaps.

Apropo robe sa Alija.
Primećuje da je sve više robe koju ne šalju za Srbiju ili su poštarine ooooogromne. Izgleda da smo us*ali motku kao kupci.

Apropo robe sa Alija.
Primećuje da je sve više robe koju ne šalju za Srbiju ili su poštarine ooooogromne. Izgleda da smo us*ali motku kao kupci.
Dospeli smo na crnu listu.
Delom zbog krivice nesavesnih kupaca, delom zbog pošte koja kasni sa isporukama.

Dospeli smo na crnu listu.
Delom zbog krivice nesavesnih kupaca, delom zbog pošte koja kasni sa isporukama.
To sam i ja primetio. Ja sam mislio da je zbog trenutne situacije sa virusom. Realno, pošiljke su kasnile više od 2 meseca (meni još nije stiglo nešto što sam naručio još u februaru), doduše opravdano, tako da mogu da razumem ako su ljudi bili "nesavesni", i tražili povraćaj novca, naročito ako su u pitanju veći iznosi, jer im paket nije stigao. Možda će stići, ali ko garantuje?

Nadam se da će kad prođe ovakvo stanje, da se vrati sve u normalu, tj. jeftin šiping.

Back