Prinove u kolekciji

Jako lijep sat, moram još jednom da ga probam. Uživaj u njemu, ni Breitling se nije bas proslavio sa kopcom. Tag Heuer sto imam kopča jako dobro uradjena ali nema sitno podešavanje.

Ima nesto gore od lose kopce, a to je nedostatak mikro podesavanja. Secam se da mi je na Certini to toliko smetalo, nisam mogao podesiti, ili mi je bila labava ili pretegnuta. Na kraju sam kupio dodatnu kvalitetnu kopcu sa mikropodesavanjem i odmorio se. Poenta price je da sam cuvao original potpisanu kopcu u fioci, pa nisam imao onu kocnicu u glavi da nosim Frankenstajna na ruci. A tom Logunesu sa takvim izgledom i tom Etom unutra bi oprosto kopcu na isti nacim-kupio bi dodatnu j samo bi gledao da bude jako kvalitetna, a original bi drzao u kutiji sata.

Kopča na Hydroconquest-u ima i mikropodešavanje i ronilačku ekstenziju. Nosio sam ga u dosta ekstremnim uslovima- lov, planinarenje, biciklo, nemoguće je da se slučajno otvori, čak i ako zapne za granu. Nimalo rasklimana posle toliko god maltretiranja, samo nije elegantna kao kod drugih Longines modela, nekako više radnička.
a6572cc25bfbf994ab08f2301188b6d1.jpg

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Prva generacija Amfibije, civilni model,izvozna verzija sa cal 2209.

Takozvani swivel lugs. Patina je prirodna, sat je iz 60ih. Svi dijelovi su originalni.

svaka cast, odavno nisam video lepsi ruski/sovjetski sat, jos kad si rekao detalje...predobro

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Prva generacija Amfibije, civilni model,izvozna verzija sa cal 2209.

Takozvani swivel lugs. Patina je prirodna, sat je iz 60ih. Svi dijelovi su originalni.

Pa to je jos fantasticnije! Ovi lugovi su bruka, a cifer ni ne videh patinu, samo ovaj prekrasan srebrni sunburst. Daj jos neke slike!

Back