Sudeći po ovim udubljenjima na poklopcu, treba da se odvrne. Postoji i alat za to, časovničari ga imaju. Preporuka da ga oni otvore.Evo slike, samo ne znam kako da ga otvorim![]()
Послато са SM-G998B помоћу Тапатока
Ok, svakako ću da odem do nekog časovničara pa šaljem slike.Sudeći po ovim udubljenjima na poklopcu, treba da se odvrne. Postoji i alat za to, časovničari ga imaju. Preporuka da ga oni otvore.
Obzirom na stanje sata ne bih savetovao otvaranje u kućnoj radinosti jer, zbog stanja sata, postoji velika verovatnoća da se navoji oštete.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Svaka čast, kako to sve vidite na slici. Pošto su meni uživo jako slični ova Omega i ovaj "Rolex". Svakako hvala na info.Ovo je već fake
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Reče za narukvicu da nije njegova. Kućište nije spominjao. Malo sam istražio da li može da se nađe original narukvica ali bezuspešno za sada.Da, hvala na info. Da li da jurim preko ebay-a narukvicu ili na neki drugi način? Jeste, našao sam i ja da je '70-'72.Narukvice za vintage Omege koštaju od 150 eura naviše. Ovaj model i nije dolazio na narukvici, već na koži.
Ako ne želiš ulagati u sat, prodaj ga.
Inače je kućište original, našao sam referencu sata. 136-0049, cirka 1970 godina. Malo je rjeđi barrel case kućište.
Ako ćeš ulagati u sat, popravak i poliranje se isplati u svakom slučaju,starih Omega više nema na tržištu a i ako ih ima, kupljene su od strane preprodavača pa se traže cifre ko za stan u Beogradu.
Lp