^^ evo ga jedan isti tvoj
http://www.svetsatova.com/forum/f121/backarelli-ne%C5%A1-malo-sa%C4%8Duvano-4450-14.html
Ajde,zbog kolega,da ponovim ono što sam Ivanu napisao u P.P.Kako vam se ovako sa slika cine kazaljke sekundare i stoperice ? Nisam uspeo nigde da vidim bele ovog oblika.
Ne prodajem sat..to sam samo stavio da vidim koliko bih mogao da dobijem za sat ako ga namestim i ako je original..da vidim kolika mu je cena..inace mislim da cu ga ostaviti za sebe.Koliko vidim, sat već prodaješ na jednom sajtu kao original i ispravan, tako da ne znam koliko ti je ozbiljno ovo pitanje.
Pa vidis da nisam stavio cenu nego ponude koje pocinju od 1e. A po cemu znate da je kopija ? Msm da znam dal da nosim u radnju ili ne ?Posto smo ustanovili da je rec o kopiji, a o njima se ne raspravlja, zavrsavamo sa tom pricom.
Pa po tome sigurno ne mogu da znaju..jer je taj sat doneo moj brat iz Italije..a mene satovi i to uopste nisu ni zanimali..nego sam sad pogledao na netu koliko kosta..pa reko da se raspitam koliko bih ja mogao da dobijem. Inace ga necu prodati..jer je to poklon od njega.Po cemu znaju da je kopija?
Pa izmedju ostalog i zbog toga da se ne "nalazi slucajno u drugoj kuci" (tako si napisao u prvom postu) rolex od 4700 dolara!Kada neko izbroji tolike pare za sat,zna gde mu se nalazi u svakom trenutku i ne zaboravlja ga po tavanima i fijokama...