Pozdrav svima!
Bas interesantna tema,lepih satova sam video ovde a citajuci ovu temu zapitao sam se oko svog starog sata koji smo burazer i ja dobili na poklon kao klinci (imam dva komada). Nisam nasao bas puno onformacija na netu osim par aukcija na e bay sa nekim meni bas bas sumnjivim cenama :blink:
Zamolio da ga pogledate, neko vase misljenje o satu i ako je moguce date neku svoju procenu vrednosti.
ps.kais sam jednom menjao,naravno ne za originalni(nisam nasao kao klinac) ali sam sacuvao original kopcu. I da moram bateriju da zamenim
http://www.svetsatova.com/forum/f64...tova-samo-u-ovoj-temi-2155-124.html#post99338može slike????
zmaje sat je stvarno zanimljiv ali nazalost mislim da trenutno ne moze dobiti 800 eura kes para.pre bi reko oko 600 max, cak znam dosta slucajeva da su prodavani i jeftinije.Deda je imao pravi ukus :congrats::adore:
steta ga je dati ispod 800 kod nas...preko i vise(svakako vredi vise)
zmaje sat je stvarno zanimljiv ali nazalost mislim da trenutno ne moze dobiti 800 eura kes para.pre bi reko oko 600 max, cak znam dosta slucajeva da su prodavani i jeftinije.