Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!

Sat lepo izgleda, ne bih rekao da je precenjen! :) Ako ti se dopada - za taj novac ćeš teško naći dobrog pilota :)

Ako se malo bolje pogledaju slike, ovaj "nas" prodavac je stavio iste te slike od sata sa ebay-a.

Klasičan srpski oglas ;) svetsko a naše, bre!

Last edited by a moderator:
Re: Savet oko kupovine ruskog sata

A dali im ko da bi meni mogao pomoci oko jednog sata i otkriti koja je njegova maksimalna vrijednost! Radi se o Omikron satu,Made in Swicerland,Montre Ancre? Postoje tu jos neke oznake al ako ima neko da bi mi mogao dati kakav savjet bio bi mu zahvalan!

Posto si nov clan, necu brisati poruku, ali postavljanje svojih slika je obavezno!
Uputstvo i pravilo mozes procitati ovde.

Dobro dosao na forum.

Last edited:

Napomena moderatora:

Post je obrisan zbog neadekvatne slike. Uputstvo za postavljanje slika i ostalo što je bitno za ovu temu možete pročitati kada kliknete ovde.

Last edited by a moderator:
Re: omega de ville zenski

vidim da je cifer ostecen.jako je nezgodno odrediti vrednost sata vlasnici se obicno uvrede.nije velika vrednost.

Interesujeme vrednost ovog sata, tačnije da li uopšte vredi..
Reč je o A.Lange&Sohne rucnom satu, ali koliko ja vidim radi se o kopiju.
CAM00226[1].jpgCAM00227[1].jpgCAM00228[1].jpgCAM00229[1].jpgCAM00230[1].jpgCAM00231[1].jpgCAM00232[1].jpgCAM00233[1].jpg

Sto se tice originalnosti: sigurno je original, nisam jos vidio PC da bi bio fejk.
Cjena novog je verovatno nekde u rangu 150e, za polovnog ako ti neko plati 50e uzimaj i bjezi :D

Pozdrav svim clanovima sajta.

Imam ZENITH koji sam dobio od tece pre nekih 25 godina iz Svedske.Znam da mu je calibar 2562pc,zlato 18k.Sa spoljne strane poklopca pise 979D641 a sa unutrasnje 18k 0,750 NA 6584 2.

Interesuje me da li neko zna koji je model sata,godiste i kolika mu je priblizna cena, unapred hvala.

WP_20130717_005.jpgWP_20130717_003.jpgWP_20130717_004.jpg

Zeleznicarski sat sa ruskim molnija 3602 mehanizmom. Sat neodoljivo podeca na molniju, pretpostavljam da je neka njihova verzija za izvoz ili sta vec. Sto se tice cene nisu bas popularni i trazeni, tako da se mogu naci kao novi za 20e.

Dobro dosao na forum!

Zeleznicarski sat sa ruskim molnija 3602 mehanizmom. Sat neodoljivo podeca na molniju, pretpostavljam da je neka njihova verzija za izvoz ili sta vec. Sto se tice cene nisu bas popularni i trazeni, tako da se mogu naci kao novi za 20e.

Dobro dosao na forum!

Hvala na brzom odgovoru.
Naletio sam na dosta molnija satova na ebay-u koji su potpuno identicni kao ovaj, samo sto na njemu ne pise molnija, pa sam mislio da je u pitanju neka kopija.

Back