Pozdrav svima, nov sam na forumu, a rešio sam da kupim prvi ozbiljan sat i onda sam pretraživao sve moguće satove polovne, nove, stare, originale, replike. U celoj toj mojoj zaluđenosti, shvatio sam da moj otac ima neke stare satove koje ne nosi a koliko toliko su na ceni. Interesuje me kolika je kod nas vrednost i kakav je kvalitet sata, kakav je quartz mehanizam, da ne dužim u pitanju je Baume & Mercier MVO 45063 postavio bih sliku, ali ne snalazim se preko telefona. Tako da ako je neko imao iskustva sa ovom markom ili modelom, poznaje kretanje cena, neka se javiPozdrav svima, nov sam na forumu, a rešio sam da kupim prvi ozbiljan sat i onda sam pretraživao sve moguće satove polovne, nove, stare, originale, replike. U celoj toj mojoj zaluđenosti, shvatio sam da moj otac ima neke stare satove koje ne nosi a koliko toliko su na ceni. Interesuje me kolika je kod nas vrednost i kakav je kvalitet sata, kakav je quartz mehanizam, da ne dužim u pitanju je Baume & Mercier MVO 45063 postavio bih sliku, ali ne snalazim se preko telefona. Tako da ako je neko imao iskustva sa ovom markom ili modelom, poznaje kretanje cena, neka se javi.