Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!

Dzona kako dobro izgledaju mogu samo da ti kazem da ih ne bi prodavao jer neces dobiti koliko vrede.mozes li da napišeš dimenzije kucista

Omikron 21mm
Bulova 32mm
Tanis 26mm
Nadam se da sam dobro izmerila...

Jesu, original su...

Last edited by a moderator:
Re: hamilton stari dzepni satovi i njihova vrednost

Zna li neko nesto o ovom satu?
Gornja polovina ploce sat,donja termometar.Vodo nepropusan do 5 ATM.Kuciste (mada nigdje ne pise) djeluje kao titanij.Originalna narukvica.Unaprijed hvala!
DSCN3007.JPG

Last edited:
Steta.Ta Doxa bi trebalo da je u celicnom kucistu i da ima AS mehanizam.Ali kao sto Vladan rece,zbog sveopsteg stanja vrednost zavisi od onoga ko je spreman da je sredjuje ili je za to dovoljno lud...:) Inace da je u pristojnom stanju,odnosno da je cifrar citav,kuciste bez udaraca,razume se ispravna.Vredela bi do 3000-3500 dinara.

Re: Nivada satovi ?

Dobar dan. Zamolio bih posetioce ove stranice koji su stručni i koji se razumeju oko Nivada satova za malu pomoć. Imam u svom posedu osmougaonu Nivadu Popularis, muški ručni sat. Moje pitanje je sledeće: koliko je star sat? - pošto na internetu ne mogu da ga nađem i identifikujem i koliko vredi? Postaviću slike. Hvala unapred

DSCN6062.jpgDSCN6072.jpgDSCN6074.jpg

Što se vrednosti tiče ona je zanemarljiva, možda par stotina dinara. Sat je u jako lošem stanju osim mehanizma koji nije ništa posebno. Ovde možeš videti koliko je koštala Nivada Popularis koja je praktično kao nova Nivada popularis | Svet Satova .
Što se starosti tiče, Nivada je bankrotirala krajem 70-tih, početkom 80-tih tako da je tvoj sat, rekao bih, iz 70-tih.

Sat "Amadeus" - Audemars Piguet - Muški satovi Prnjavor - PIK.ba

Pozdrav ljudi,evo vidite na linku iznad imam ponudu da kupim sat taj. Ali ne mogu da skontam koji je model. Ovde je cijena neka stavljena to je oko 300 eura pa ne znam. Ne mogu da pronadjem ni na ebay-u da vidim cijene pa ako neko zna nesto bio bi mu veoma zahvalan. Cak ne znam da li je original. Unaprijed hvala.

Attachments

• Screenshot_2014-06-27-14-49-34.jpg
    Screenshot_2014-06-27-14-49-34.jpg
    75.2 KB · Views: 138
To sa oglasa je kinesko đubre koje ne vredi ni 300 dinara sa novim kaišem, a kamoli 300 evra. Očigledno da ga je postavio neki buzdovan kome treba ovca za šišanje.

Audemars Piguet je ozbiljna firma koja pravi luksuzne satove koji koštaju kao automobil (jeftiniji), ili kao kuća ili stan (skuplji).

Evo linka za njihov sajt da vidiš o kakvom e proizvođaču reč: Luxury Watches - Audemars Piguet Luxury Watches
Evo i sajta koji daje pristojan pregled cena: Prices for Audemars Piguet watches | buy a Audemars Piguet watch at a bargain price at Chrono24

Last edited:
Dobar dan. Imam u posedu jedan osmougaoni muški ručni sat, marke Nivada Popularis. Ne mogu da ga nađem na internetu, pa bih zato ovde pitao poznavaoce iz koje je godine i koliko vredi? Priložiću slike. Hvala unapred na odgovorima.

DSCN6074.jpgDSCN6062.jpg

Iz koje je godine ne znam. Nivada generalno nije na ceni, a sat u takvom stanju ne vredi gotovo nista.

Back