Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!

ma imam ga ja vec 6-7 godina(inace je model od pre 10god)lepe pare sam dao tad,nosio sam ga mozda 2 godine,i sluzio me je posle sam uzeo drugi a njega negde spakovao i danas ga nadjoh u kutiji,pa ga se setih ali reko da vidim opet dal vredi sta da ga prodam kad ga vec ne nosim :huh:

Seiko 7N39-8000

Posedujem rucni sat Seiko 7N39-8000, planiram da ga prodam, ali nisam upucen u cene, sat nikada nije koriscen, osim sto su baterije istrosene potpuno je ispravan i kao nov. Zanima me koju cenu bih mogao da postavim??

Re: Seiko 7N39-8000

Pozdrav potrebna mi je mala pomoc...Radi se o sledecem zanima me koja je trzisna vrednost ove Omege posto bi isao na prodaju od drugara ,pa sam mu obecao da cu se raspitati ...Slikao sam i par fotografija ...Hvala unapredomega.jpgomega1.jpgomega5.jpgomega6.jpgomega6.jpg

^ Jel sat ima papire, kad je servisiran, koliko je star, sve su to stvari koje uticu na cenu.

Poseduje kutiju,kartica na kojoj su podaci o satu pise datum kupovine januar 2000 za ostalo stvarno ne znam,niti bih da kazem nesto pogresno...
omega2.jpgomega8.jpg

@enco baš juče mi se drugar žali da sličan ili čak isti ovakav sat sa papirima, kutijom i slično prodaje za 1600€ i da nema zainteresovanih... Inače sat je mama, da imam te novce (da dam za sat) isti momenat bih to i učinio...

Pozdrav svima,
molim vas za pomoc, da mi neko kaze ukoliko zna vrednost ovih satova.

Proizvodjac je Fero Feldmann
20150513_195030.jpg20150513_195020.jpg

Drugi sat je Roamer.
roamer.jpg20150521_120645[1].jpg

nazalost takoreci nista, prekjuce sam nabavio dzabe lot slicnih satova

roamer bi vredeo nesto da su mu lugovi ispravni i da nije u ovakvom stanju

re nekih mesec dana sam malo zakasnio da uzmem dzakove satova, oko 20.000 od jednog preminulog casovnicara, prodali ih ciganima na kilo, puna prikolica traktora, mislim da je bilo 600kg satova, alata i delova za satove, to se samo na buvljaku i internetu prodaje za pare, ovako ljudi bacaju ili poklanjaju starudiju

Last edited:
Radi se o njemačkom četristodnevnom satu, takozvanom godišnjaku, sat svakako ima neku vrijednost, obzirom na starost, pa ako je poklopac, kupola od stakla, ako je posveta vojna, doba kraljevine ... ne vidim zadnju stranu, ispravan i kompletan bio bi oko 400 eura, ovakav svakako stotinjak... lp.

Kienzle 2.jpgKienzle.jpg

Pozdravljam vas sve. Imam nameru da utvrdim vrednost sata na slikama gore, pa sam iz tog razloga došao na forum pošto se ne razumem u satove i njihove vrednost.
Naime, u pitanju je model sata Kienzle a na samom satu je ispisano da ima 17 dragulja / 17 jewels. Meni je ovaj sat poklonio majčin teča, tako da bih rekao da sat ima makar 50 godina starosti.
Molim vas, sve koji se razumete u ove modele, da mi procenite vrednost sata i ako možete da mi preporučite neko određeno mesto u Beogradu koje bi eventualno bilo zainteresovano da otkupi ovaj sat po povoljnoj ceni.
Pozdravljam vas i hvala unapred.

Re: Akcija - odgovor u svakoj temi

Hoce, hoce, ne brini....samo dok "dodju" kolege koji su na ti sa djepnim satovima.

Re: Breitling Superocean II 36 satovi

Postovani,zanima me da li neko zna za koliko bih mogao da prodam Breitling superoceanic heritage A17320 kupčjen u identico radnji 2012,god u perfektnom stanju sa metalnom narukvicom.

Back