Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!

Re: Breitling - Pomoc Cena? Model? Sajt?

@boss18 - s obzirom na to da je rec o kvarcnom satu, vrednost je mala, ne verujem da bi mogao da dobijes vise od 20-30 eur. poz!

edit: Nesa je bio brzi a, moguce, i objektivniji, mada to nije dobra vest.

Re: Breitling - Pomoc Cena? Model? Sajt?

Samo da dopunim odgovor, jer ne bih voleo da ispadne da dajemo pogrešne informacije. Ako ga prodaješ preprodavcima, a ima ih svuda, onda dobijaš cenu koju sam ja naveo. Ako ti direktno prodaješ, cena je svakako veća, a to može podrazumevati odlazak na pijacu i zakup tezge ili beskonačno čekanje da se neko javi na oglas. Na mnogim oglasnim sajtovima ima i boljih satova koji se mesecima prodaju za 10-15 evra.

Re: ETERNA GRAND PRIX

I ja sam isto dobio sat na poklon,isto marke Eterna.Evo poslacu vam sliku pa pogledajte.Slika je sa neta,sat je isti samo su serijski brojevi drugaciji.Interesuje me vrednost ovog sata.Trazio sam ga na dosta stranica i nisam mogao da ga nadjem da se bilo gde prodaje sto je jos vec prednost za takav sat.Ako mozete ugrubo da mi kazete vrednost bio bih vam zahvalan.
Slika:http://www.netgrafik.ch/images/eterna.jpg
eterna.jpg

Last edited by a moderator:
Re: ETERNA GRAND PRIX

AcoR1F1 - postavi fotografije tvog sata, niko ti nece i ne moze tacno proceniti sat koji ne vidi. Ovo su fotografije sata koji je u perfetnom stanju, skoro NOS ali nije tvoj. Stanje sata u mnogome definise i njegovu vrednost.
Hvala na razumevanju.

DSC04293.jpg
DSC04300.jpgDSC04305.jpg

Prva poruka nije bila kompletna.Sada jeste.

Maurice Lacroax
Sapphire Crystal
50m Waterresistant
Stainless Steel
AD 68179
69852

Gore sam okacio par slika i i ispisao sam sve sto pise od oznaka na satu.Interesuje me da mi neko malo vise kaze o ovom satu i ako moze da ga proceni.Puno hvala u napred.POZZZZZ

Procena vrednosti omega sata

Pozdrav narode!
Imam sat OMEGA SEAMASTER AUTOMATIC koji sam dobio od dede pre ko zna koliko vremena kao klinac da ga nosim kad porastem i od tada skuplja prasinu... Ne razumem se bas puno u satove ali znam da ovaj vredi a koliko to ne znam. Ali siguran sam da sam na pravom mestu i da cete mi vi sigurno reci tacnu informaciju ili me uputiti na pravo mesto za to!
Kao sto rekoh kod mene stoji u nekoj kutiji a sigurno bi nekome puno znacilo da ga ima pa da uradimo dobru stvar: ja bih da ga prodam za fer cenu pa da budemo svi zadovoljni!
Detalje o satu ne znam pa cu zato priloziti slike. Hvala unapred svima!

Attachments

• IMG_20120130_145737.jpg
    IMG_20120130_145737.jpg
    80.8 KB · Views: 97
  • IMG_20120130_145412.jpg
    IMG_20120130_145412.jpg
    82.1 KB · Views: 80
  • IMG_20120130_145541.jpg
    IMG_20120130_145541.jpg
    82.7 KB · Views: 83
  • IMG_20120130_145648.jpg
    IMG_20120130_145648.jpg
    121.7 KB · Views: 96
Re: Procena vrednosti omega sata

Da li je sat ispravan? Radi, prebacuje datum, ne kasni puno na dnevnom nivou?

Dominus568 - Moja procena je da se sat nalazi u rasponu od 50-100 eur.
Velik raspon ali za precizniju procenu je neophodno utvrditi stanje mehanizma, da li je radjen ili ne servis, narukvica original ili ne, ciscenje......

Dominus568 - Moja procena je da se sat nalazi u rasponu od 50-100 eur.
Velik raspon ali za precizniju procenu je neophodno utvrditi stanje mehanizma, da li je radjen ili ne servis, narukvica original ili ne, ciscenje......

Casovnicar koji ga je otvorio i otklonio kvar, mi je rekao da je cena sata preko 1000e jer je star

Dominus568 - ukoliko ti se ne svidja procena na ovom forumu, moja ili necija druga, slobodno proceni sat na nekom drugom mestu. Ako ti je sajdzija procenio sat na vise od 1000 evra probaj da mu ga ponudis da ga kupi, ako ne bude hteo spusti mu malo cenu.

Maurice Lacroax
Sapphire Crystal
50m Waterresistant
Stainless Steel
AD 68179
69852

nemoj me drzati za rec, ali ako je sat odlicno ocuvan, i jos u kutiji, s papirima, mozda bi dobio oko 70-80 eur kada bi ga prodavao, mozda ni toliko.
ne znam da li ce se drugi sloziti, ali na osnovu onog sto sam video, ML dozivljavam kao potpuno nezanimljiv polumodni brend, koji pravi satove solidnog kvaliteta, ali ne donosi nista novo ni u jednom segmentu. ako se ne javi neko ko zna vise o ovom proizvodjacu da ti u nekoliko recenica sumira najbitnije, proguglaj malo po netu...

Pozdrav narode!
Imam sat OMEGA SEAMASTER AUTOMATIC koji sam dobio od dede pre ko zna koliko vremena kao klinac da ga nosim kad porastem i od tada skuplja prasinu...

ako je ispravan i u dobrom stanju, rekao bih da mozes da racunas na 200-250 eur.

Zanima me vrednost ovog sata, u najkracem mogucem roku :) novac mi je hitno potreban..
Takodje zainteresovani mogu da mi se jave..

slazem se sa d1d-om (pod uslovom da je i narukvica njegova i sat odlicno ocuvan): 50-80 eur.

Casovnicar koji ga je otvorio i otklonio kvar, mi je rekao da je cena sata preko 1000e jer je star

sto rece d1d, ponudi mu odmah da ga otkupi... daj mu i popust 50%. :D

ponovo molba za nove clanove koji traze procenu:
1. pre upotrebe ove teme procitati uputstvo: postavite odmah kvalitetne fotografije svog sata (ne s interneta) i napisite svo sto znate o satu. ako trazite pomoc, pomozite predusretljivim clanovma foruma da vam pomognu.
2. oglase za prodaju satova mozete postaviti iskljucivo u temi/podforumu Berza polovnih satova, nakon sto ovde dobijete procenu.
hvala!

Back