Pozdrav narode!
Imam sat OMEGA SEAMASTER AUTOMATIC koji sam dobio od dede pre ko zna koliko vremena kao klinac da ga nosim kad porastem i od tada skuplja prasinu... Ne razumem se bas puno u satove ali znam da ovaj vredi a koliko to ne znam. Ali siguran sam da sam na pravom mestu i da cete mi vi sigurno reci tacnu informaciju ili me uputiti na pravo mesto za to!
Kao sto rekoh kod mene stoji u nekoj kutiji a sigurno bi nekome puno znacilo da ga ima pa da uradimo dobru stvar: ja bih da ga prodam za fer cenu pa da budemo svi zadovoljni!
Detalje o satu ne znam pa cu zato priloziti slike. Hvala unapred svima!

moram da dodam sledece, sumljam u mehanizam... nigde ne postoji nikakav naziv proizvodjaca morali bi da pitamo i ostale clanove za misljenje a ti da postavis malo valajnije i ostrije slike mehanizma.Zdravo lemi, imas jako lep i malo redji sat, bar ga ja nisam drzao u rukama a imao sam priliku da drzim jednu stopericu iz 40-ih godina proslog veka.
Jedno estetsko ulepsavanje kod nekog vestog casovnicara ( pricali smo o cuvenom g-dinu Simovicu iz Novog Sada) i vratices mu stari sjaj, mislim na kuciste koje je dosta propalo.
Cifer je do nekle ok dobio je onu starinsku patinu ali i to se da resiti.
Obavezno neki lep vintage kozni kais (mozes i kod Puga)
Tim "malim" estetskim ulepsavanjem ovaj sat bi vredeo 400-500e