Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!

Одг: Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!

@paloma - uzmi moju procenu s rezervom jer ne znamo stanje mehanizma a i tesko je na osnovu jedne fotke reci, ali ako je originalno staklo (sa zigom na sredini), rekao bih 120-150 eur.

Re: Одг: Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!

paloma i ja se slažem sa simom,ako želiš da prodaš sat mislim da trenutno možeš dobiti 150 e to je max....žao nam je ako si očekivao više ali ipak tržište diktiraju kupci.....

zdravo
bio bih Vam zahvalan ako moze pomoc oko procjene sinn 756 diapal
unaprijed zahvalan ne snalazim se bas na forumu pa ako nije problem da saljem slike sa maila mikeliob@yahoo.com

paloma i ja se slažem sa simom,ako želiš da prodaš sat mislim da trenutno možeš dobiti 150 e to je max....žao nam je ako si očekivao više ali ipak tržište diktiraju kupci.....

Ma nemam namere da prodajem omegu nego rekoh da vidim koliko vredi posto je dosla kao poklon. Inace skupljam satove, 12 komada i omega kao trinaesto prase. Svih 12 sam ja kupio i to od svoje plate, uglavnom brendovi, Raymond Weil, Tissot, Roamer, Nivada, Movado, Sector, Certina, ... , i svi su kvarcni, precizni a pristupacni. Sad nisanim Colt 44, ima ga na kupujemprodajem.

Nov sam pa ako neko može da mi pomogne bio bi mu zahvalan. Dobio sam TAG HEUER aquaracer 300m. Možete li mi reći nešto više o njemu i dati neki link sata. Hvala unapred,pozdrav. 25122012758.jpg25122012760.jpg25122012763.jpg

Težak fejk, verovatno sa plaže u Grčkoj ili iz Kineskog tržnog centra. Koliko vred....to je metafizičko pitanje, vidim da fali i kazaljka.

jeste ,vidi se nekoliko razlika,ipak ću mu vratiti sat i tražiti da u zamenu se iskešira ili nek nabavi neki original sat,a ne ovako da me blamira i pravi budalom.Hvala svima.

odličan zaključak,bolje nositi casio nego TO..........

evo sad sam došao od časovničara Simović(ali bio je njegov radnik pošto gazda radi samo pre-podne) i kaže da je u pitanju kineska kopija tj. što bih ja rekao "pokušaj kopije".

Back