Prodavci satova sa domaćih online aukcija - iskustva, zapažanja, utisci

ImageUploadedByTapatalk1423528572.165954.jpg ImageUploadedByTapatalk1423528585.838646.jpg koliko se ja razumem u vojsku i vojnu opremu znam da svaka armija označava i broji svoj inventar.znaci puške kape satove itd. Ja ovde ne vidim oznaku armije kao na primer na breitlingu RV i PVO nase vojske a i ovi sa ebay a su mi mnogo slični.sta znam mozda i gresim al ne bi reko

Last edited:
Cini mi se da je u bas bas dobrom stanju, izuzev ovog na donjoj desnoj ivici... To bi mozda mogao da sredis da se manje vidi, ali opet nije bas lagano za resiti... Ja bih onako, na prvu ruku, rekao da vredi

Ovo je dokaz da satove sa premazom treba izbjegavati. Koliko god da se trudiš mora se izgrebati, a onda mi više nije gušt. Nerdjajuci je zakon.

U principu obican 2824 sa vecim prikazom datuma. Standardni mehanizam u toj klasi satova, pouzdan i lak za servisiranje.

Ma jok, realna je cena.;)

Mislim da je ipak za onu temu sa smesnim oglasima, mada moze i ovde da prodje.

Poljot

Zdravo drugari
originalslika_NAJREDjE-POTPISAN-2609H-VELIKI-MASIVAN-POLJOT-U-CELIKU-79285661.jpg
originalslika_NAJREDjE-POTPISAN-2609H-VELIKI-MASIVAN-POLJOT-U-CELIKU-79285669.jpg
Predmet prodaje je jedan veoma redak sat , u pitanju je veliki,masivan Poljot u čeliku (prečnika 4,5 cm , debljine preko 1cm) sa neverovatno retkim I kvalitetnim potpisanim mehanizmom 2609H(na fotografiji vidite mehanizam sata sa oznakom “2609H-seventeen 17 jewels”,oznaku “SU” , kao i “krunu”- originalni logo Poljota na dnu mehanizma,a takođe na mehanizmu vidite I broj “37”…ovaj mehanizam se pravio u određenoj količini 1972.godine).Veoma redak mehanizam(može se pronaći u nekom “kockastom” Poljotu , ali u “okruglom” gotovo nemoguće) I za razliku od mehanizama koji se mogu naći u “okruglom”(mehanizmi “26142H” , “2616.2H”,” 2628.H”),ovaj retki-“večiti,neuništivi” mehanizam je sledećih karakteristika:
Poljot 2609.H

jel se neko imao u rukama ovaj sat
ako moze opis
hvala

Rolex Hulk, clan GMT Master

Pozdrav forumu,

Nije me duugo bilo, cak sam i drzavu promjenio u medjuvremenu pa ne poznajem clanove i trenutnu situaciju.
Ergo, trebam vasu pomoc. :P
Na trznici - polovnim satovima sam vidio da se prodaje Rolex Hulk pa me zanima da li je tko vidio sat, da li je tko poslovao sa clanom itd?
Sigurna kupnja ili ne?
Hvala svima na odgovorima!

Kupovina preko KP-a

Pozdrav ljudi, interesuje me koliko je sigurna kupovina preko Kupujem prodajem sajta. Nasao sam nekoliko likova koji prodaju samo satove i imaju dosta pozitivnih ocena i nijednu negativnu. Jedan ima preko 300 pozitivnih ocena. Pise da je sat original i da ima i garanciju dve godine. Da li je neko kupovao preko njih i koliko su pouzdani da su ti satovi stvarno kao iz radnje. Mislim da nisu neke kopije i slicno?

Re: Kupovina preko KP-a

Pretezno je kupovina ok....pogotovo ako ima dosta pozitivnih a ni jednu negativnu ocenu. Ali kao i u svemu, oprez nije na odmet.

Re: Kupovina preko KP-a

Složiću se sa Mariom, mada uvek valja videti robu ako nisi ranije trgovao sa čovekom.

Ima svakakvih. Evo i ja sam okačio par satova na prodaju, i svakakvi se javljaju. Preprodavaca koliko voliš.

Ovaj lik sto bih uzeo od njega ima preko 300 pozitivnih i nijednu negativnu, a sve novo prodaje. I plus smo iz istog grada tako da bih licno to proverio. Nikad ne bih porucio preko kurirskih sluzbi. A razlika je 2000 dinara. Nije malo, ali opet nije ni mnogo, ovo bar znam da mogu garanciju da iskoristim.

Back