Sad do čega je stvarno ne znam ?
Apsolutno je u pitanju loše dihtovanje nekog od dihtunga(krunice,tastera ili poklopca)
Trebao bi to brzo srediti. Cene ne znam ali ih lako ,telefonom,možeš saznati.
Pa Srbija su i Simović i Bojović.....Problem je u kriterijumima po kojima neke velike firme daju licence za prodaju i servis, obično se više rukovodeći infrastrukturom i količinom novca prodavca i zastupnika. Ne znam zbog čega je to tako, npr. kad sam bio u Veroni, prodavac i serviser Roleksa je bio u jednoj prodavnici koja je više ličila na stare sajdžijske radnje (doduše ispeglana i obezbeđena), ali se definitivno radilo o sajdžiji koji osim servisa i prodaje Roleks.Srbija,bato.
Srbija,bato.
Pa Srbija su i Simović i Bojović.....
Kuukuuuu!!! A ja 'teo da im nosim Candina da mi skrate narukvicu. Verovatno bi me izbacili iz servisa jer ih cimam za sat od tricavih 100e (mislim, mozda bi mogli pokusati, prokletnici). Ja bih napisao mejl i Fortisu. Ne mogu da verujem da se tako ophode prema kupcu koji je u ovo vreme, u ovoj zemlji, sat platio 1000 i kusur evra?!?!
Pozdrav!
Mene je jako iznervirao sat koji sam kupio u BPM satovima.
Radi se o Festina Chrono Bike. Naime, počeo je na niskim temperaturama kondenzuje vodu na staklu.
Sat je pod garancijom odnijet kod servisera i rečeno je da je radjeno dihtovanje.
Kad sam dobio sat primjetio sam da jedan taster se ne vraća na početnu poziciju.
Opet sam ga vratio u servis, a teta koja tamo radi mi je objasnjaval kako taj taster tako radi.
Uz puno truda objasnio sam joj da drugi taster, koji normalno radi ima puni hod.
Na kraju je momak koji sa njom radi prihvatio sat.
Nakon nekih 10-ak dana dobio sam sat koji je naizgled bio ispravan.
Medjutim sa prvim hladnoćama, staklo je ponovo počelo da magli, ali sat je sad van garancije i trebam ponovo raditi dihtovanje.(nemam predstavu koliko košta).
Sat nisam potapao u vodu, ali bi tokom pranja gumenog kajiša i njega bih pokvasio, medjutim na satu i deklaraciji piše da je 10ATM.