Mislim da u ovakvom slučaju ne bi trebalo ostati samo pri poruci na forumu, koja svakako jeste korisna, jer upozorava deo zainteresovane javnosti na to kako funkcioniše ovaj servis. Nevaspitanom majstoru bih sasvim kulturno objasnio da je on tu zbog mene, a ne ja zbog njega. Ti kao kupac i mušterija svakako imaš pravo da zahtevaš da popravka bude kvalitetno urađena, a imaš pravo i na originalni deo. Što se tiče krunice, ukoliko je na ušrafljivanje, možda i može da utiče na to kako dihtuje, ali to bi trebalo videti, premda se nadam da će se javiti neko od časovničara koji posećuju forum.
Što se tiče onoga što kažeš za iglicu za kaiš, mogu samo da ponovim da je onaj koji ti se tako obratio krajnje bezobrazan i nevaspitan. I to spada u intervenciju koju treba uraditi, kao i mnoge druge sitnice.
Predlažem da napišeš pismo sa žalbom na pomenutog i da ga proslediš na nekoliko adresa u BPM-u. Pretpostavljam da mu to nije prvi put da se tako ponaša. Mnogi slični likovi prođu nekažnjeno, jer ima dosta onih koji neće da se žale, nekad zbog toga što smatraju da ništa neće promeniti, a nekada iz sažaljenja, jer smatraju da optužđeni može izgubiti posao. Čak i ukoliko bi dobio otkaz, nije u pitanju slučaj koji treba žaliti. Ionako je mnogo nezaposlenih, a svakako da bi bilo bolje da na tom mestu radi neko ko to zaslužuje. Ukoliko gospodin ne ume da se ponaša kulturno i da radi svoj posao profesionalno, ima i drugih poslova. Malinari tokom leta kukaju da niko neće da radi za 20€ dnevno plus hranu, GSP i gradska čistoća stalno navode kako nemaju dovoljno vozača ili čistača, video sam i oglase u kojima se traže oni koji bi čuvali ovce... U svakom slučaju, mislim da bi dotični našao posao, ali sa takvim ponašanjem ne znam da li je zaslužio i ovce da čuva.