Rođendan :)

:birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday::birthday:

AUUUUU.....BAAAKIIIIIII.....Ko placa cevape i pivo, a ?

HEPI BRZDEJ TU JUUU
HEPI BRZDEJ TU JUUU
GURNI PRST U STRUUUJJUUUU..... (salim se nemoj, spalices jos nesto osim viljuskara) :D

Po obicaju, bio sam vredan i spremao tortu: (i to ne jednu nego DVE!!!!):lol:

154846_463759917803_630912803_5858855_8098962_n.jpg

600-1310762443.JPG

baki srecan rodjendan sve najbolje.cevape nemoj da mi ostavljas vec da narucis taze kad se vidimo.cevapi da budu vruci a pivo ladno.

opaaaaaaaaaa baki !

happy marry birthday !

baki.jpg

torta ima automatski uredjaj za gasenje svecica. ziv bio baki !

Baki, legendo :beer:

Neka ti se ispune sve želje, neka je mnogo zdravlja i sreće, a mora da bude i satova :birthday:

Baki, posle ovih divnih torti koje su ti spremili luger i anbeast (:adore:), ja cu ti samo pozeleti srecan rodjis, puno zdravlja i srece (i jos koji Victorinox)!

:birthday::dancing2::cheers:

Back