Rođendan :)

ne na rodjos da ga testiras sta sve moze da pozeli, ko zna kako bi se to zavrsilo...

:flapper:

puno zdravlja, srece, uspeha u poslu, lepih satova ... mozda i neka fantazija iz puberteta da
ti se ostvari, ali da posle toga niko ne bude povredjen.

:birthday:

Baki prijatelju srecan rodjendan , sve najbolje :D Sve zelje neka ti se ispune i naravno da povecas malo kolekciju:birthday:

Baki srećan rodjendan, puno zdravlja i sreće i naravno nek ti se ispuni sve što poželiš samom sebi!

:birthday::birthday::birthday:

Hahaaaaaaaa !!!! :w00t: Koliko čestitki i torti , pa se osećam kao da punim 18 ! :laugh:

U nedoumici sam koju prvu tortu načeti... sve su extra ! :thumbsup:

Drugari moji , hvala vam puno na lepim željama i čestitkama ! Nadam se , da će se ova ludnica kod mene ubrzo završiti, pa da se o5 svakodnevno družimo . Dok sad iščitam sve propušteno , izgoreće mi komp :P .

Sve vas puno voli i pozdravlja vaš backarelli !!!! :beer:

Srecan rodjendan da ste zdravi i srecani a mislim da imate koji god pozelite satove.

Vlada 035 i Sector77

P.s. i tebi Marija...eto da aktiviras :)

birthday.gif
birthday.gif
birthday.gif

Last edited:
Srecan rodjendan svim postovanim clanovima od srca zelim.Ako sam nekom propustio da cestitam poslednjih dana,nek ne zamere,iz neopravdanih razloga sam poslat na pecanje 7 dugih dana i opravdao svoj nadimak .Prilazem sliku kao dokaz.....

View attachment 45279View attachment 45280View attachment 45281View attachment 45282

Nisu satovi ,ali se nadam da ce slavljenicima makar malo ulepsati rodjendane,od mene ovako od srca i iskreno...Milos

Last edited by a moderator:
Back