Dragojlovic Darko New member Oct 10, 2013 #1,061 Cestitke i od mene, srecan rodjendan:birthday::birthday:
SHIBUMI New member Oct 10, 2013 #1,063 Zelim da ti se ispuni onoliko zelja i snova koliko ce ti biti dovoljno da budes sretna!!! Srecan rodjendan! Pozz
Zelim da ti se ispuni onoliko zelja i snova koliko ce ti biti dovoljno da budes sretna!!! Srecan rodjendan! Pozz
vladas Moderator Oct 11, 2013 #1,069 Sa malim zakašnjenjem - srećan rođendan i kiss kiss bang bang-u i JovaniM! :birthday:
JovanaM New member Oct 11, 2013 #1,070 Ponovićemo kad dođem u BG milan zmaj said: Nema tebe mi pojeli tortu. .baki duvao svecice he he Click to expand... i tebi tek sam sad vidjela da je i tvoj rođendan bio prije par dana. kiss kiss bang bang said: Sve ti cvetalo! :thumbup: Click to expand... Last edited by a moderator: Oct 11, 2013
Ponovićemo kad dođem u BG milan zmaj said: Nema tebe mi pojeli tortu. .baki duvao svecice he he Click to expand... i tebi tek sam sad vidjela da je i tvoj rođendan bio prije par dana. kiss kiss bang bang said: Sve ti cvetalo! :thumbup: Click to expand...
Neša Super Moderator Staff member Oct 13, 2013 #1,073 Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan... :birthday: Neka je mnogo zdravlja, sreće, para i satova :beer:
Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan... :birthday: Neka je mnogo zdravlja, sreće, para i satova :beer:
Dragojlovic Darko New member Oct 13, 2013 #1,075 Gazdarice srecan rodjendan, puno zdravlja, srece i naravno novih satova!!! pozz
VLADAN P Super Moderator Staff member Oct 13, 2013 #1,076 Gago,sad počinje bolji deo! Srećan ti rođendan!
milan zmaj New member Oct 13, 2013 #1,079 Oooo srecan rođendan. .. da ti se ispuni najveća zelja koju zelis
vladas Moderator Oct 13, 2013 #1,080 Shmizzzz! Srecan ti rodjis i sve najbolje ti zelim! :birthday: :cheers::dance3: