Shmizla Administrator Staff member Oct 13, 2013 #1,082 Hvala momci, hvala! :blushing: Da, nova cifra u broju mojih godina... 30. Lepa brojka! Veli pozz svima!
Hvala momci, hvala! :blushing: Da, nova cifra u broju mojih godina... 30. Lepa brojka! Veli pozz svima!
milan zmaj New member Oct 13, 2013 #1,085 Rus napisai si ovo mojom rukom...nije stigla da umesi pa jao sledeca subota....
Shmizla Administrator Staff member Oct 13, 2013 #1,086 RUS. said: Zato je i bila protiv okupljanja danas, morala bi da casti. Click to expand... Zar nije bila priča o okupljanju za juče, ne za danas. Sledeći vikend se vidimo... Zar ne?
RUS. said: Zato je i bila protiv okupljanja danas, morala bi da casti. Click to expand... Zar nije bila priča o okupljanju za juče, ne za danas. Sledeći vikend se vidimo... Zar ne?
backarelli Well-known member Oct 13, 2013 #1,089 Za malo da ispustim cestitanje ! ShmizzzZZZ , daj da cika-baki izvuce usi....:laugh: Ziva bila jos 100god !!!!!!! :birthday:
Za malo da ispustim cestitanje ! ShmizzzZZZ , daj da cika-baki izvuce usi....:laugh: Ziva bila jos 100god !!!!!!! :birthday:
backarelli Well-known member Oct 13, 2013 #1,090 razmislite vi (mi) i danas o druzenju, prelep je dan !!!!!!!!!:yes4:
Neša Super Moderator Staff member Oct 13, 2013 #1,091 Shmizla said: Hvala momci, hvala! :blushing: Da, nova cifra u broju mojih godina... 30. Lepa brojka! Veli pozz svima! Click to expand... Ovo se kaže 'punim 25'.
Shmizla said: Hvala momci, hvala! :blushing: Da, nova cifra u broju mojih godina... 30. Lepa brojka! Veli pozz svima! Click to expand... Ovo se kaže 'punim 25'.
JovanaM New member Oct 13, 2013 #1,092 "Happiness does not lie in happiness, but in the achievement of it." - Fyodor Dostoevsky Sretan rođendan, D.
"Happiness does not lie in happiness, but in the achievement of it." - Fyodor Dostoevsky Sretan rođendan, D.
Shmizla Administrator Staff member Oct 13, 2013 #1,093 VladanP - Odsušala sam pesmu. Celu. Super ugođaj na današnji dan! Minjoni? Može? Ja danas ne mogu, znate kako je, a i gazda ide na put... gde da se sakupljamo bez njega... Jedino sledeće subote...
VladanP - Odsušala sam pesmu. Celu. Super ugođaj na današnji dan! Minjoni? Može? Ja danas ne mogu, znate kako je, a i gazda ide na put... gde da se sakupljamo bez njega... Jedino sledeće subote...
Aleksandar89 New member Oct 13, 2013 #1,094 Shmizla, srecan rodjendan, sve najbolje! :birthday: Evo jedna torta za tebe, ziveli!:cheers:
8 83stojan Active member Oct 13, 2013 #1,095 Srećan rodjendan Dragana :birthday::birthday: sve najbolje!
SHIBUMI New member Oct 13, 2013 #1,098 Rodjendan je samo prvi dan jos jednog 365-dnevnog putovanja oko Sunca. Uzivaj u putovanju. Srecan rodjendan! Sous le ciel de Paris - Yves Montand - YouTube Pozz
Rodjendan je samo prvi dan jos jednog 365-dnevnog putovanja oko Sunca. Uzivaj u putovanju. Srecan rodjendan! Sous le ciel de Paris - Yves Montand - YouTube Pozz
kiss kiss bang bang New member Oct 14, 2013 #1,100 Shmizla, sa zakasnjenjem srecan rodjendan i sve ti cvetalo!