Rolex, Omega, Breitling - ???

Možda i budeš mogao da uporedis ta dva modela sa modelom recimo PO 9300
Ne znam, ta Omega je prosto fantastična. Videces uostalom i sam

Imam Omegu plo prof sa mark 1 ciferom,Breitling colt aeromarine 73350 i mislim da su odlični satovi.Ali... nadam se uskoro Rolexu submariner 16610lv koji bi mi upotpunio kolekciju sto se tice ova tri proizvodaca.Ne treba suditi ni odbacivati jedan brand ocjenjujuci samo po jednom modelu.Ako bih nabrajao koji su modeli od ovih proizvodaca kic,i koji mi se ne svidaju bio bi vjerujte poduzi spisak.Pogledajte samo pojedine Rolexe kod americkih repera ili nba kosarkasa i vidjecete da ne znaci ako imate para da imate i ukusa.Gospodin se rodi kazu ljudi a ne postaje.Pozdrav za ekipu iz Sarajeva.

Ja sam izgleda jedini, i to bez ikakve osnove, koji bi ova tri proizvodjaca poredjao ovako:

1. Breitling
2. Rolex
3. Omega

i to samo subjektivno, po ukusu, ne zalazeci puno u sustinu. Ipak se satovi biraju srcem a ne razumom ;) :dance3:

Ja sam izgleda jedini, i to bez ikakve osnove, koji bi ova tri proizvodjaca poredjao ovako:

1. Breitling
2. Rolex
3. Omega

i to samo subjektivno, po ukusu, ne zalazeci puno u sustinu. Ipak se satovi biraju srcem a ne razumom ;) :dance3:

1. Breitling Navitimer - ostavljam ga samom sebi
2. Rolex - moze za naslednike
3. Omega - navucicete me na kraju na nju.

Rolex je u svakom slucaju prvi, a sto se tice ostalih sam neodlucan mozda bih dao malu prednost Braji zbog nekih modela mada i Omega je tu detalji su u pitanju i ko sta vise preferira

Tri grupe krajnje ozbiljnih satova, satova u koje se svakako isplati ulagati, brendovi koje vredi imati, i kako ih god posložili nećete pogriješiti. No složio bih se sa većinom Rolex, Omega, Breitling.

1.Rolex Daytona Newman 6262
2.Omega Speedmaster pro 321 i Breitling Navitimer 806(venus 178)
3.....

U zadnje vrijem sve vise obraćam pažnju na breitling iz razloga sto sam shvatio da breitling ima to nešto svoje. Drugačiji je, ne izgleda kao nekakav kopija. Ova moja promjena se isključivo bazira na izgledu. Omega, Tag itd imaju toliko sličnih modela da nekad nisi siguran koji je koji.
Breitling nisam gotivio iz prostog razloga sto ga je svaki drugi Arapin imao na ruci ( mislim na Evropu ).
Danas bi ove od vodeći marki složio: 1.Rolex, 2.IWC, 3.Breitling, 4.Zenith, 5.Omega itd.

Videćemo gde će Breitling biti za par godina, ovo što rade ova gospoda iz investicionog fonda ne izgleda baš najsrećnije.

Meni je Breitling fantastican. Jedistven je u izgled, odmah znas da je Breitling i iz daljine. Superocean 42 sa brojevima i "zauzetijim" brojcanikom mi je mozda trenutni favorit u ponudi i izgledu. Jedino nisam fan onog gumiranog bezela, vise sam za metalni. Mislim da je trenutno Breitling pogodan za kupovinu finansijski u odnosu na ostale slicne brendove, pogotovo ako u buducnosti malo vise zazivi marketing i ceo nazovimo hype koji neki drugi brendovi trenutno nose. Trenutno mi nekako Breitling leti ispod radara i u razmisljanju sam da malo stekam love za neki.

Back