RUS - Moji satovi

Re: RUS. - Moji satovi

Eh sad, povuce te na dole, ali kad treba da izronis, onda nastaje problem.;)

Evo stigla je jutros(konacno) kutija, koja je porucena iz Kine pre odprilike 45 dana, ali dobro, ne mogu previse da se zalim, posto je placena 7€ i to su bili ujedno i svi troskovi.
1.JPG 2.JPG 3.JPG 4.JPG 5.JPG 6.JPG 7.JPG
Kvalitet je solidan, a ono sto je bitno je da ima mesta i za veci sat(zbog toga sam je najvise i uzeo).

7 evra !?! :blink: :ohmy: Brate mili , pored toga što super izgleda, cena je prosto ne verovatna ! :w00t:

Vidi se sa slike kad je porucena, 14.09, a stigla je 29.10., ali posto nisam bio kod kuce postar je ostavio onu cedulju, pa sam je danas pokupio iz poste.

Kao sto rekoh, jeste putovala dugo, ali stvarno ne mogu da se zalim previse, posto je cena stvarno odlicna.

Meni kutija sasvim OK izgleda! Verujem da će se tako i u upotrebi pokazati. :)

Čestitke, super kutija, super cena. Ovako sa fotografija rekao bih da su neke stvari bolje urađene nego kod Carpisa kutija.

Stvarno super kutija, a svidja i se što je skroz presvučena sa unutrašnje strane (svaki ćošak). :thumbup:
Odnos kvalitet/cena skoro da teži beskonačnosti. :D

Kako me taj sat svaki put iznova odusevi, jesi ga pazario kod nas ili preko? Nisi taj sat imao ranije zar ne?
Cestitam jos jednom, neka te dugo sluzi:thumbsup:

Rus, da li ti je kaiš stigao sa satom ili si kupio novi, pošto mi se čini da nije originalni?
Treba i ja da zamenim kaiš na mom, pa ako si ga ti kupio neki info kako si zadovoljan, gde je kupljen i sl?
I čestitam na novom satu, da te dugo i u zdravlju služi! :beer:

Last edited:

Hvala!

Nije originalan, promenio sam ga. U pitanju je onaj piero magli i uzet je u BPM, solidan kvalitet, pristojna cena.

Last edited:

Gledao sam i ja BPM u Nišu, imaju samo standardne od 20mm, nemaju kaiševe koji su 18 mm na kopči, pošto želim da prebacim originalnu.

Back