Neša Super Moderator Staff member Jan 27, 2014 #541 Re: RUS. - Moji satovi Šta je ovo? Kvarcna revolucija na forumu?
HADzI DALIBOR New member Jan 27, 2014 #542 Re: RUS. - Moji satovi milan zmaj said: Ej bre a mi koji nemamo kvarc da sad kupujemo a??? Hadzi i njegovi markeri ehehe Click to expand... Jakako nego! Nešo, Tiha voda..... Last edited: Jan 27, 2014
Re: RUS. - Moji satovi milan zmaj said: Ej bre a mi koji nemamo kvarc da sad kupujemo a??? Hadzi i njegovi markeri ehehe Click to expand... Jakako nego! Nešo, Tiha voda.....
Srđan New member Feb 2, 2014 #544 Bas mi je lepa ta Amfibija, tj. jedna od najlepsih koju sam video. BTW Svaka cast na slikama. Super ulopljeno!
Bas mi je lepa ta Amfibija, tj. jedna od najlepsih koju sam video. BTW Svaka cast na slikama. Super ulopljeno!
RUS Moderator Feb 2, 2014 #545 Hvala! Nisam bas zadovoljan kako su slike ispale, moglo je i bolje, ali jbg, slab aparat, lose osvetljenje... ali ajde, potrudio sam se bar da uklopim neke detalje.
Hvala! Nisam bas zadovoljan kako su slike ispale, moglo je i bolje, ali jbg, slab aparat, lose osvetljenje... ali ajde, potrudio sam se bar da uklopim neke detalje.
Srđan New member Feb 2, 2014 #546 Pratim forum preko telefona, i bas lepo izgledaju. Mada nisam mnogo zagledao, vise sam obratio paznju na samu kompoziciju fotografija.
Pratim forum preko telefona, i bas lepo izgledaju. Mada nisam mnogo zagledao, vise sam obratio paznju na samu kompoziciju fotografija.
Neša Super Moderator Staff member Feb 2, 2014 #547 Uh, bata Rus, odlično izgleda, a vidim da se uklapa i uz ovo ledeno vreme.
himmelstrider New member Feb 7, 2014 #553 Ova Amphibia ti je vrh. Stvarno odlicno izgleda, a modernije od ovih klasicnih
RUS Moderator Feb 11, 2014 #555 Dobio danas majicu od prijatelja, mislim da ce lepo da se uklopi uz TAG.
RUS Moderator Mar 23, 2014 #559 Nov NATO kais, koji je juce stigao od Milana M. Za sada na Amfibiji...