RUS Moderator Jan 1, 2014 #62 veberz said: Jesi se to ponovio zemljace? Click to expand... :yes4:Malo VLADAN P said: RUS Šta je to? Click to expand... To je Tag Heuer Aquaracer Grande Date milan zmaj said: Opa Rus opaaa odlican je ako si ga uzeo... Click to expand... Uzeo sam ga.
veberz said: Jesi se to ponovio zemljace? Click to expand... :yes4:Malo VLADAN P said: RUS Šta je to? Click to expand... To je Tag Heuer Aquaracer Grande Date milan zmaj said: Opa Rus opaaa odlican je ako si ga uzeo... Click to expand... Uzeo sam ga.
Neša Super Moderator Staff member Jan 1, 2014 #63 RUS, neka je sa srećom :beer: Mnogo mi se sviđa datum na poziciji 12, mada je i ukupan utisak odličan.
RUS, neka je sa srećom :beer: Mnogo mi se sviđa datum na poziciji 12, mada je i ukupan utisak odličan.
Dragojlovic Darko New member Jan 1, 2014 #66 Onda da zvanicno cestitam na prinovi, odlican sat:thumbsup:
gogmajster New member Jan 1, 2014 #67 Čestitke na prinovi Rus, puno ljepše i privlačnije izgleda na fotkama nego na stock photos- mogu misliti koliko je onda uzivo odličan. I ova svijetla verzija ubija :thumbup:
Čestitke na prinovi Rus, puno ljepše i privlačnije izgleda na fotkama nego na stock photos- mogu misliti koliko je onda uzivo odličan. I ova svijetla verzija ubija :thumbup:
ckvrlj New member Jan 1, 2014 #68 Rus, čestitam na prinovi, neka te u zdravlju služi. Odličan je. :thumbup:
RUS Moderator Jan 1, 2014 #69 Hvala svima! Nema sta, kao sto je Darko rekao pre nekoliko dana, vidi se da nije samo marketing u pitanju, kvalitet je na dosta visokom nivou.
Hvala svima! Nema sta, kao sto je Darko rekao pre nekoliko dana, vidi se da nije samo marketing u pitanju, kvalitet je na dosta visokom nivou.
zizaMALI New member Jan 2, 2014 #71 To je Tag Heuer Aquaracer Grande Date Čestitke na kupovini @RUS...sat izgleda fantastično!Zdravo da ga nosiš!
To je Tag Heuer Aquaracer Grande Date Čestitke na kupovini @RUS...sat izgleda fantastično!Zdravo da ga nosiš!
Shmizla Administrator Staff member Dec 30, 2014 #72 Da aktiviramo i ovu temu, s obzirom da nam se bliži doček Nove Godine... Sa kojim satom ćete ući u Novu 2015. Godinu? Evo mog izbora: Pozz!
Da aktiviramo i ovu temu, s obzirom da nam se bliži doček Nove Godine... Sa kojim satom ćete ući u Novu 2015. Godinu? Evo mog izbora: Pozz!
VLADAN P Super Moderator Staff member Dec 30, 2014 #73 Pošto ja u porodici počinjem odbrojavanje moram da nosim neki precizan sat. Ja preciznije od ovoga nemam Last edited: Dec 30, 2014
Pošto ja u porodici počinjem odbrojavanje moram da nosim neki precizan sat. Ja preciznije od ovoga nemam
nokru New member Dec 30, 2014 #74 Biti ću iskren, dočekat ću bez sata, a da budem iskren do kraja, navti ću barem pet zidnih
anbeast New member Dec 30, 2014 #75 Ja preciznije od ovoga nemam Click to expand... Imas,imas... Pogledaj u desni donji ugao monitora Ihhh... ima jos mnooogo vremena do tada... Mada, jak favorit je:
Ja preciznije od ovoga nemam Click to expand... Imas,imas... Pogledaj u desni donji ugao monitora Ihhh... ima jos mnooogo vremena do tada... Mada, jak favorit je:
VLADAN P Super Moderator Staff member Dec 30, 2014 #76 anbeast said: Imas,imas... Pogledaj u desni donji ugao monitora Click to expand... Ovaj ''G'' je Atomic Timekeeping ,bato ! "Donji desni ugao" može samo da ga mrzi !
anbeast said: Imas,imas... Pogledaj u desni donji ugao monitora Click to expand... Ovaj ''G'' je Atomic Timekeeping ,bato ! "Donji desni ugao" može samo da ga mrzi !