Safety razors ("masinice" tj. britve za brijanje)

hvala

37evra, hteo sam semogue da uzmem ali vec poslali paket, kosta malo jer je mala midget cetka, ljudi pisu kako je izuzetno mala ali ja sam prezadovoljan, velicina mi savrseno odgovara

neverovatno je gusta, vodu ne upija, samo iz nje ispadaju kapljice i odmah se posle prvog kvasenja onako rabokorila, mislim da to vazi manje vise za svakog jazavca

Pa da, svaki jazavac je veoma cupav - razbokoren. Verujem da je dobra cetka, ali mi je 37 evra kao studentu mnogo. A Pro 48 mi je odlicna ionako, samo se treba navici na njene karakteristike

Kao što sam i obećao javljam se sa zakašnjenjem ali i opravdanjem jer sam tek sad kompletan sa opremom. Dakle sve osim aftershave-a i sapuna je naručeno sa shaving.ie i mogu reć da sam prezadovoljan. Sad mi jedino ostaje da jurim žilete dok ne navatam neki koji će mi odgovarat'.

Edwin Jagger DE89L brijač
Muhle HJM pure badger četka
Wilkinson žileti
Arko sapun
Tabac aftershave

Pratim vas i dalje koliko mogu, a Citizen AS4020-52e kuca bez greške. Forumaški pozdrav i svako dobro.

20141011224836.jpg

cestitam :)

wilkinson ziletima nisam bio zadovoljan, plavi platinum gillette su mnogo ostriji

probao prekjuce ove zelene gillette, nevidjeno smece, cak se i posekao sto mi se desi jednom u godinu, dve dana

progress u poslednjoj brzini sa njima sece kao plasticni de wilkinson sa polsilver ziletom posle treceg brijanja, ne uzimaj ovu liniju zileta

polsilver vrv najostriji zilet posle feathera

gillette-razor-blades-7oclock-5pack__37246.1410927143.1280.1280.jpg

imas na shaving.ie bulk pakovanje od 50 komada za 8 evra sa porezom

ako planiras neku kupovinu javi se da ne placamo bezveze postarinu, imam i ja da uzmem one feather zilete od njih i eto jedno bulk pakovanje

astru imas na brijac shopu za 70dinara samo

Astra zelena, nije nista specijalno, ocekivao sam vise od nje, hoce da čupa pomalo

BIC platinum, najgori zilet koji sam probao u zivotu, da kosta dva dinara, opet bi bio skup

Gillette 7 o clock zeleni, pisao vec, da potvrdim, izuzetno los zilet koji čupa i seče

Super-Max, indijski, sada ga probao prvi put, košta 56dinara kutijica, nije ni pola evra, odlican sta sam ocekivao, sutra uzimam jos dve kutijice, rang je plavog Gillette platinum, malo čupa ali brije tik uz kožu

Polsilver, do sada, definitivno najbolji zilet, samo kratko traje, posle njega mi ide ovaj Super-Max

ovih dana mi stize Bolzano, Žuti i crni Feather, Personna Platinum izraelska i neki vintage Super Iridium

Kada sam već uletio u ovu temu evo jedna vrlo stara mašinica za brušenje žileta Alegro model L, swiss.

DSCN6895.JPG DSCN6898.JPG DSCN6899.JPG DSCN6903.JPG DSCN6904.JPGDSCN6906.JPG

Last edited by a moderator:
Samo nisam siguran, jel ovo neka Muhle masinica? Inace je oprema odlicna.

Ja trenutno koristim Omega 48 Pro, Proraso Green (kojim sam odusevljen i nemam zelju da menjam), Nivea AS losion i Gilette SA masinicu. Samo sto Astrine zilete nikako da nadjem normalno na prodaju, samo preko neta...

Back