Safety razors ("masinice" tj. britve za brijanje)

Cestitke na prinovi,Dalibore! U zdravlju da te sluzi... Mogli bi,ako ima zainteresovanih,da organizujemo i grupnu kupovinu od Iraca-isplati se,svakako. Jedino ne znam koliko u tom slucaju izadje slanje, tj. da li se menja nesto lili ne u iznosu shippinga.

Hvala gospodo!

Branko,
Ja ispadam iz grupne kupovine- ne treba mi u ovom životu ništa više što se tiče brijača!
Mislim da oni shiping naplaćuju po težini paketa.

Diaboliq,
Dali vrijedi Pils?
Mislim da vrijedi.
Recenzije su odlične,a i neuništiv je.
Kupiš ga jednom u životu i amin!
Ima još i Feather čelik- malo manja cijena,a kvalitet extra.
iKon je u kompletu od čelika ali kako je glava tanka,težina ide na debelu dršku.

E ovako drustvo zahvaljajuci vama ovim spravicama sam rekao ZBOGOM 130420131669.jpg Ubrzo po pokretanju ove teme presao sam ili vratio na masinicu 130420131670.jpg 130420131671.jpg Obe masinice su Gillette, kraca je dobivena negde po dolasku iz vojske 93 dok ova duza pre 5,6 god nasledjena od dede. Imam negde jos neke ako ih nadjem pokazacu i njih.

Re: Brijanje

Danas sam dobio mail u kome je pisalo Shipped...taman za rodjendan! Kako si ti zadovoljan? Imaju fine stvari na sajtu... Mada,ruku na srce,ja obožavam engleske sajtove posvećene muškarcima! Apsolutno sve na jednom mestu: brijači, ukrasna dugmad, novčanici itd. Baš ono čega u Srbiji nema! A sve te stvari bi trebali da spare sa satovima-da bi se kompletirali. Zar ne bi bilo idealno sledeće: dođete u radnju gde pre kupovine isprobate brijač, kupite nešto od garderobe, prelistate neku knjigu, popijete kafu, pogledate neki sat...e sad, još ako imate pare za tako nešto-eto meraka. U protivnom, ni voajerisanje nije tako loše.:D

Jao gdine Branko, ruke Vam se pozlatile za ovaj sajt. Već neko vreme tražim kod nas brijače, i već sam počeo da odustajem, kad ono, eto sajta niotkuda! A što se ovog konkretnog posta tiče, uslovno rečeno radim na materijalizovanju nečega sličnog opisanom, ali o tom potom, valjda će nekada uspeti zamisao koju gajim :D

@ Djordje Sugaris, nema na cemu! Tacno znam taj osecaj kada mislite da je sve izgubljeno...tu smo da pomognemo. Ja sam dosta toga naucio zahvaljujuci ljudima sa ovog sajta i na tome sam im vecno zahvalan. SVAKA VAM CAST ZA IDEJU KOJU ZELITE DA REALIZUJETE! Realno,tako malo treba da se covek oseca ispunjeno(kada su materijalne stvari u pitanju). Verujte da je isti osecaj bio kada sam dobio brijac i kada sam castio sebe "Omegom". Slatko olaksanje i osecaj da ste uradili nesto i za generacije koje dolaze.

Hvala Branko! :) Valjda će biti nečega od toga, no, videćemo, vremena ima relativno dovoljno. I dalje mogu samo da zamislim kakav je osećaj častiti sebe nekom Omegom, nadam se da ću ga uskoro osetiti :D

Posle prvog brijanja oldschool brijačem, da sumiram utiske...

Naime, pozitivna strana je sto je sve nekako lakše i čistije, međutim, dosta mi je veliki problem bilo šta ispod vilice. Imam jak prelaz i Adamovu jabučicu i onda me mnogo maltretira taj deo. Sve u svemu, zadovoljan sam :D

Nego, da pitam, koliko vam brijanja traje jedan žilet?

Naviknućes na taj prelaz.
Trebaće malo vremena al doće na svoje. I meni se tu najlakše posjećg.
Žilet mi traje 1.5 do 2mj.
Znam da ljudi mijenjaju sedmično ali ja ne vidim potrebu za tim. Valjda naviknem.

Ako tebi sa jakom bradom traje mesec dva, onda će meni ovo pakovanje od 100kom (koje upravo poručih) da traje do penzije :D

Nickname,
Šta znam,meni samo 1. sedmicu brije ekstremno oštro,a ostalo mi je isto bilo 2. ili 8. sedmica.
Trenutno je na stanju 200 Feather nožića i očekujem da sam miran 35 god.!

Nabrzinu napravio stalak

Nisam imao puno vremena ali eto, u pet minuta od bloka 10 x 8 cm. Omasio sam debljine fatboya jer sam busio napamet. Nije mi se dalo jos brusiti gradacijom 200 za finiji izged jer treba vremena niti sam ulegnup rubove rupa. Samo jos habiol gore i bajbaj

Bit ce bolje drugi put

java9ede.jpg

ruhysepy.jpg

posted via tapatalk
diaboliqstraps{at}gmail.com

Last edited:
Back