Sat do 150-200 eura

Poenta moje poruke nije bila da ti popujem,nego da ti kazem da kupis ono sta ti se svidja,jer neces sigurno skociti sa mosta ako ti to predlozimo,uostalom ovo nije mesto za rasprave,svi smo ti dali odlicne savete i dacemo ti jos hiljadu ako hoces to nije problem,jer lepo si napisao ovde smo da komentarisemo i uporedjujemo misljenja,pozdrav
Drugar ja nisam nista mislio lose :P naprotiv. Hehe

pravim nekakvu racunicu da li da porucim sada ovaj monster dok je na snizenju i da prodam narukvicu, u tom slucaju bi me kostao samo 150-160 evra, ali meni metalna nikako nece lezati, probao sam, zglob mi je malog obima, a ruka koscata, dok orange monster na orange nato kaisu mnogooo lepo izgleda :)

Dobro to, ja sam mislio da ti vec imas Moster kod sebe pa oces da prodas narukvicu. Ako si vec probao kako ti stoji kupi Monster na gumenoj narukvici preko neta Seiko Divers Automatic 200m Rubber Strap Orange Monster SKX781K3 oko 140e i poslije dokupi NATO.

EDIT: Mada ne znam koliko je to pametno racunica je skoro isto kao tvoja samo ne znam ako ti naplate carinu i porez ispanuce gore nego ta tvoja racunica. Jedino ne znam koliko ces lako prodati tu narukvicu na netu je oko 40-50 $

Last edited:
Mislim da je najbolji predlog dao Darko,naruci sa gumenom narukvicom,sada gledam mala je razlika u cena sa gumenom i metalnom u Sense,ali ako budes kasnije prodavao sat,dobices vecu cenu ako je sa metalnom, i mene si bacio u rebus sada:confused:

Last edited:
Onda je najbolje da porucis sa net-a sa metalnom za 150e i prodas narukvicu 40e ispane te 110e. Ne mozes lose da prodjes ako ti sve naplate i carinu i porez ispanuce ti kao u Sense i prodas narukvicu i na isto si oko 150-160e, ali zato mozes da prodjes vise nego odlicno ako ti ne naplate nista

ne darko, nemas monstera za 150 sa metalnom narukvicom, samo sa gumenom, ali opet mogu da naplate carinu i pdv, pise da je shipping free, ko zna i to da li je free i izadje mozda puno na kraju, a sensa sa metalom je 200, postarina je do nekog iznosa, ne znam kog besplatna i stize za jedan dan, dakle odmah, samo ako bih brzo mogao da nadjem nato kais i da sto pre izvucem pare za metalnu narukvicu, da mi ne stoji mesecima dzabe, a sat ipak ne bih prodavao, odlicna prilika da se sada naruci jedan monster

sad sam u afektu :D, malo cu da sacekam koji dan, ako ne kupim monstera kupicu g-shock 5600 bele boje ili jedan stari Glashutte Spezimatic, samo da mi iz Glashutte odgovore za rezervne delove, pazim se impulsivne kupovine sto bi rekao Vladan Stevanovic

Eto, od svih ovi silnih satova ja kupim "Fossil JR1437" :D prelijep je ! Zaljubio sam se na prvi pogled! :$

JR1437-1.jpg

Last edited by a moderator:
Forum failure. Bez obzira, čestitam i želim ti da te dobro služi... siguran sam da si izabrao pravi sat za sebe.

Eto, od svih ovi silnih satova ja kupim "Fossil JR1437" :D prelijep je ! Zaljubio sam se na prvi pogled! :$
Lepo sam ti rekao,najbitnije je da se tebi svidja,u zdravlju da ga nosis i sto pre zamenis skupljim i boljim,pozdrav

Lepo sam ti rekao,najbitnije je da se tebi svidja,u zdravlju da ga nosis i sto pre zamenis skupljim i boljim,pozdrav
Vjeruj mi da sam mogao uzeti i od 250 eura (danas su mi legle neke pare) ali ovaj mi je bio najljepsii. Sta vise uzivo je lijepsi 10 puta:) Hvala ti.

Back