Sat do 4000,eventualno 5000 eura ?

Uffff Marko, mislim da si napravio ozbiljnu grešku sa ovom kupovinom. Nemoj da se začudiš ako ti za par dana otac priđe i zatraži da mu predaš i Submarinera! :lol:

Šalim se malo... Dobar izbor, jednostavan, nenapadan, pregledan, prava stvar. Verujem da je otac zadovoljan poklonom. Pridružujem se čestitkama i željama ostalih članova. :)

Ako uopšte budeš mogao da se dočepaš sata :lol: , okači slike.

Pozdrav

Hahahaha u pravu si,jutros se budim a on ulazi kod mene u sobu,uzima submarinera i gleda ga na jutarnjem suncu,onako malo bolje ga je proucio... Sto se tice Yachtmastera morace i on malo da se pripazi mogu ti reci! Po meni mnogo dobra kupovina,hvala vam svima na savetima! Slikao sam ga,stavljam slike veceras.
Pozdrav

Sjajan izbor uz dejtonu najvise drzi cenu kao polovan
Sto odmah ne rece da nisi ogranicen na 5000 ili si ga uzeo polovnog.

Uzeo sam polovnog ali je kao nov bukvalno. Ne bi ga ni uzimali da nije bio besprekoran a razlika u ceni okruglo 2000 i to sa popustom,nisam mnogo razmisljao... On cak nije ni provalio da nije nov,tek kad je video datum kupovine u papirima primetio je o cemu se radi,kupljen je 2008 u decembru,covek tvrdi da ga nije nosio ni 20 puta sto se i vidi. Postavicu slike kasnije.

Evo fotografija...

dsc0372to.jpg

dsc0371eg.jpg

dsc0370z.jpg

dsc0369ta.jpg

dsc0368y.jpg

dsc0367j.jpg

Pozdrav

Back