Sat do 80 evra

Nemanja123

New member
Prvo bih zeleo da pozdravim sve clanove ovog foruma koji citaju ovaj post, a kao drugo bih vas zamolio da mi date neke predloge za kupovinu sata.
U satove se ama bas nista ne razumem, mada mi se svidjaju EDIFICE od Casia.
pozdrav

Casio daje dobru vrednost za uloženi novac, i mislim da nećeš pogrešiti ako kupiš jedan takav. Osim pomenutog proizvođača, razmisli i o Seikovim modelima. Za taj novac se može dobiti automatik klasičnog izgleda i još nekoliko zanimljivih modela. Osim toga, Seiko drži brendove kao što su Lorus i Pulsar, pa razmisli i o njima.

Savet jeste uopšten, jer si postavio pitanje u vezi sa brendom, ali pogledaj šta se kod nas može kupiti od ovih proizvođača i slobodno pitaj ako te još nešto zanima. Naravno, pomoći ćemo ti koliko možemo.

Nadam se da će te satovi interesovati u budućnosti i da ćeš postaviti sliku sata koji budeš kupio.

Veliki pozdrav i dobrodošao na forum. :D

Teško je dati predlog, jer to zavisi od tvog ukusa. Osim toga, izbor modela je ogroman. Evo za početak gde se mogu kupiti kod nas:
Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - www.satovi-online.com
satovi - Vitanov Beograd, Srbija

Drugi link možeš da gledaš i sa početka, tj. sa Ekskluzivni nakit i luksuzni satovi - Vitanov Beograd, Srbija
U principu, sve su to dobri mehanizmi, s tim da se kod Lorusa i Pulsara ponekad može primetiti da je završna obrada za nijansu slabija, ali uglavnom nije problematična.

Pogledaj prvo kakav te tip sata interesuje (klasičnog izgleda, digitalni, sportski, sa hronometrima [štoperice], mladalačkog izgleda; da li hoćeš metalnu, kožnu ili silikonsku narukvicu...), pa da nađemo nešto. Inače, ova podela je priručna, tj. za potrebe ove teme, ali biće sigurno nečega.

Meni se ovaj svidja ovaj:
3863935_orig.jpg

i ovaj:
EF-130D-1A5.jpg

Obicicu radnje, pa cu da ih vidim uzivo, pa cu odabrati...u svakom slucaju HVALA puno....

Last edited by a moderator:
casio ima širok izbor,najbolje uživo pogledati,prilično su drugačiji(bolji) nego na slici,pogledaj i ovaj model ako voliš ronjenje
casio mdv-105d-1a
MDV-105D-1A.jpg

ili ovaj:

link

9163859.jpg

i ovi koje si sam predlozio su vrlo interesantni, a odlicni su o predlozi koje si vec dobio od drugih clanova, tako da verujem da ces biti zadovoljan sta god od ponudjenog da izaberes! ali, kao sto ti je nele vec rekao - obavezno prvo pogledaj sat uzivo!

Back