Satovi i automobili

landmaster.jpg
Mislim da idu nekako jedno uz drugo.
Odican izbor terenca,mada bi se ja ipak opredelio za LC,ali nema mane ni ovom
P.s.jos bolji ti je izbor pratioca za 911:beer:

:no:pa neki isto Japanac.....Dragone nemoj da se femkas....:)

Što se femkam? :D Pa tako sam skontao temu, neko postavi sliku kola a ostali daju predloge koji sat bi najbolje išao uz taj auto!
Milane, opet me zafrkavaš? :angry:

View attachment 3288
Mislim da idu nekako jedno uz drugo.
Odican izbor terenca,mada bi se ja ipak opredelio za LC,ali nema mane ni ovom
P.s.jos bolji ti je izbor pratioca za 911:beer:

LE Landmaster sa 8l35 mehanizmom? Rekao bih, :yes4:

Dragone ja????? Ne nego sam ocekivao da odmah stavis neki Japanac...I Sub je nasao adekvatan model...barem za mene...:)

Evo ako se slazes da uz ovaj ide ovaj lepotan u koji sam se zaljubio gladajuci ga...

Attachments

• lamborghini2.jpg
    lamborghini2.jpg
    79 KB · Views: 109
  • master compressor extreme  lab 2.jpg
    master compressor extreme lab 2.jpg
    88.2 KB · Views: 136
Ma dao bih celu fabriku ferrarija za samo jedan JLC! :)
Da, slažem se da se slaže ova tvoja kombinacija. :D

edit: :lol: pa ovo nije ferari!?!

He he he
jaoooooooooo Ferari...:haha:
Gledao sam katalog JLC i ne znam sta reci...svi oni koji mi svidjaju snobovski...:) padaju u vodu kad vidim ove ..samo je nedostizan...
Evo kaze zena umesto sto se smejes tu i gledas satove,peglu u ruke....:wacko:

I moze li neka nova tema '' NOSITE LI SAT I DOK PEGLATE "" :))

Last edited by a moderator:
Samo nemoj da kažeš koji ti se sat sada dopada i nikako nemoj cenu da joj govoriš da ta pegla ne bi poletela u tvom pravcu! :lol:

off topic

Milane, skupo su te koštali Breitling i Rolex! :p

Nego, nazad na temu... Koji sat bi išao uz ovu makinu?

daydate.jpg
Sve osim ovog bi bilo neozbiljno,inace steta je sto Insa nije nastavila sa pravljenjem onih budilnika.
Salu na stranu obzirom da je Yugo bio najcesci auto ,ovo je verovatno bio najcesci automatik ,nazalost Yugo nije bio ni priblizno pouzdan
seiko5sd.JPG

Nešto ste brzo izgubili interesovanje za ovom igrom... :D

Golf II, oni koji su imali prilike da ga voze ili poseduju verovatno znaju šta sve može da izdrži i koliko može da povuče. Šta bi stavili uz ovo magare?

Mudman_GW9010.jpg

:D

Hahaha znate onu nasu "Samo Golf dvojka i Nokija trijestrojka " :) nista drugo ne valja xD ( mozda da dodamo i Seiko 5 )

Nego mislim da Seiko petica ide najbolje uz golfa dvojku cak znam jednog starog sajdziju sto vozi golf dvojku i nosi seiko 5 , cim sam video sliku auta odma sam zamislio staru , pouzdanu , neunistivu peticu :)

Ajmo malo noviju generaciju i lude 90'te

golf III GTI- da vidimo sta bi uz njega islo :)

Last edited:
Jel to ona Toyota iz Top Gear-a? :)

Rekao bih, i to bez i malo razmišljanja i oklevanja, Seiko 6105
orig.jpg

--

Ja obožavam klasiku i celu tu vintage foru, pa stavljam fotku Mercedes 190 SL i pitam se pitam koji bi sat išao uz ovog lepotana?

Uz tog Mercedesa (dugo nisam vidio ljepsi auto) mozda novi JLC Master Memovox Alarm.Da ipak ima neki vintage feel.Moze i Memovox International limited.

Back