Jovan HN II New member Aug 20, 2012 #41 Oba su prelijepa ali raketla... :drool: Svaka cast, ljubomoran sam
Sir Oliver New member Aug 20, 2012 #42 Pretpostavljam da se ovaj "lepotan" koristio na prvim OI u drevnoj Grckoj kao preteca modernog merenja vremena na OI. Last edited: Aug 20, 2012
Pretpostavljam da se ovaj "lepotan" koristio na prvim OI u drevnoj Grckoj kao preteca modernog merenja vremena na OI.
Shmizla Administrator Staff member Mar 28, 2013 #44 Omega Olimpic Games Official Timekeeper Omega nastavlja sa promovisanjem zanimljivih slika u kojima su satovi i satni delovi protkani u raznim sportskim aktivnostima. Za sada predstavljam dve slike, a verujem da će ih biti još...
Omega Olimpic Games Official Timekeeper Omega nastavlja sa promovisanjem zanimljivih slika u kojima su satovi i satni delovi protkani u raznim sportskim aktivnostima. Za sada predstavljam dve slike, a verujem da će ih biti još...
Shmizla Administrator Staff member Mar 29, 2013 #45 Evo nove slike za danas. Verujem da su inspiracija bile auto trke.
RUS Moderator Mar 29, 2013 #46 Dobra je fotka, Aston Martin DB5. Mozda je i James Bond inspiracija, taj model se pojavljuje u vise filmova.
Dobra je fotka, Aston Martin DB5. Mozda je i James Bond inspiracija, taj model se pojavljuje u vise filmova.
Dragojlovic Darko New member Mar 29, 2013 #47 Da to je kultni model Aston Martina evo jedna fotka ovog modela i po meni najboljeg James Bonda
Shmizla Administrator Staff member Mar 29, 2013 #48 Super ste to provalili. Svaka vam cast, bolji ste poznavaoci JB od mene.
RUS Moderator Apr 2, 2013 #54 Evo fotka za danas I kako kazu, OMEGA Co-Axial Chronometer, najsavrseniji mehanizam koji su ikad napravili
Evo fotka za danas I kako kazu, OMEGA Co-Axial Chronometer, najsavrseniji mehanizam koji su ikad napravili
RUS Moderator Feb 7, 2014 #58 Evo i par slika iz Sochi-ja, gde se moze videti i predsednik Swatch grupe Nick Hayek,
Shmizla Administrator Staff member Feb 17, 2014 #59 [h=1]OMEGA bobsleigh technology at Sochi 2014[/h]