Satovi za svakog - Pomoć pri kupovini

Vredi li to chemu??

[h=1]Tissot Le Locle[/h]http://www.authenticwatches.com/tissot-le-locle-t411483531.html
Da li dati novce za ovaj model ili ne..
Struchnjaci pomoc?? I Hvala!

Sa Citizenom nema problema. Eco Drive dokazana i pokazana tehnologija, cena OK, titanijum... Ako ti se dopada, kupuj. Mada, pošto je već Bomar u pitanju, idi ipak pa probaj sat uživo. Da ne bude da ti se na ruci uopšte ne dopada.

Poštovani,
šta mislite o ovom satu, da li ima dobar mehanizam?
Hamilton Khaki field king quartz H64451533
Khaki Field King Quartz

i Hamilton Khaki field king automatic sa mehanizmom eta 2834-2? da li oba sata imaju dobar mehanizam?

kupio sam victorinox infantry vintage 241314 ali mi se jako dopada Hamilton pa me zanima vaše mišljenje o brendu i mišljenje o ova dva modela hamiltona

hvala unapred.

Za Hamilton kao brend pohvala. Odličan kvalitet za više nego razumnu cenu kada su švajcarci u pitanju. U svakom slučaju bolje automatik, bez obzira na razliku u ceni.

Mikica
Takav model Hamiltona ima sa ručnim navijanjem sa 2804(kućište 38mm) i 6497(kućište 44mm).
Kvarcni model je sasvim ok- Eta Normflatline linija.

Danas narucen Invicta, stiže u narednih 7 dana :)

cf02040cb35af88341f0097bf21af156.jpg

https://youtu.be/GBDn-Y5Gi0c

Last edited:
Videh te Invicte u Delti, bio sam se zapalio pre nekog vremena da uzmem jedan Pro Diver. Medjutim bas sam se razocarao uzivo. Bas imaju smek kineske kopije, u smislu zavrsne obrade, boja, materijala...

Zavisi i koji Pro Diver i Grand Diver. Sad su počeli pod tim imenima da guraju svašta. Stari modeli sa Seiko mehanizmima su i dalje ok, ali kod nas izgleda najviše stiže ova najveća kičerica.

Ne savetujem inverzni ekran, vrlo nepregledan, imam jedan. Bolje uložiti po mom mišljenju u neku RC verziju ili Tough solar, ili oba.

Što ne inverzni ekran? Kod mene na King of G je perfektno pregledan i plus daleko bolje izgleda od standardnog.

Ne mom G8900 se ne vidi ništa, tj. znatno je smanjena preglednost, odnosu na klasični DW6900. G-Shock ne vidim kao neki aksesoar, nego kao sat sa svrhom, pa mi ne znači ništa da "izgleda".

Back