Znalci molim za pomoc... Meni po ceni deluje da su replike u pitanju...
Molim znalce i ljude dobre vole za pomoc...
Shta kazete?? HERITAGE Collection :
Sluchajno naleteo na ovaj site..
Da li se upushtati ili ne?
[h=1]Tissot Le Locle[/h]http://www.authenticwatches.com/tissot-le-locle-t411483531.html
Da li dati novce za ovaj model ili ne..
Struchnjaci pomoc?? I Hvala!
E ovako vec sam nasao sat koji mi je zapao za oko Super Titanium Chrono
sad posto nisam strucan zanima me vase misljenje da li vredi para, izdrzljivost sigurnost itd itd.
Unapred hvala
Sa Citizenom nema problema. Eco Drive dokazana i pokazana tehnologija, cena OK, titanijum... Ako ti se dopada, kupuj. Mada, pošto je već Bomar u pitanju, idi ipak pa probaj sat uživo. Da ne bude da ti se na ruci uopšte ne dopada.
Poštovani,
šta mislite o ovom satu, da li ima dobar mehanizam?
Hamilton Khaki field king quartz H64451533 Khaki Field King Quartz
i Hamilton Khaki field king automatic sa mehanizmom eta 2834-2? da li oba sata imaju dobar mehanizam?
kupio sam victorinox infantry vintage 241314 ali mi se jako dopada Hamilton pa me zanima vaše mišljenje o brendu i mišljenje o ova dva modela hamiltona
Za Hamilton kao brend pohvala. Odličan kvalitet za više nego razumnu cenu kada su švajcarci u pitanju. U svakom slučaju bolje automatik, bez obzira na razliku u ceni.
Videh te Invicte u Delti, bio sam se zapalio pre nekog vremena da uzmem jedan Pro Diver. Medjutim bas sam se razocarao uzivo. Bas imaju smek kineske kopije, u smislu zavrsne obrade, boja, materijala...
Zavisi i koji Pro Diver i Grand Diver. Sad su počeli pod tim imenima da guraju svašta. Stari modeli sa Seiko mehanizmima su i dalje ok, ali kod nas izgleda najviše stiže ova najveća kičerica.
Ne mom G8900 se ne vidi ništa, tj. znatno je smanjena preglednost, odnosu na klasični DW6900. G-Shock ne vidim kao neki aksesoar, nego kao sat sa svrhom, pa mi ne znači ništa da "izgleda".