Pozdrav svima, da li je neko slučajno imao prilike da vidi ovaj sat uživo. Na internetu sam našao svega jednu sliku.
Jako mi se sviđa što ima taj Hublot vajb, a treba mi sportski sat a da nije G-Shock pošto već posedujem dva. Picture of wrist watches Certina 538.7281.42.61 - 1 photo
Želio bi sebi kupiti mehanički sat na ručno navijanje. Ne bitno mi ke koja je marka sata. Bitno je da je nov i da ima dobar mehanizam. Sve satove koje sam vidio su automatici, ako imate kakav dobar prijedlog bio bih vam zahvalan.
Nisam još ništa konkretno našao. Mora biti malo veći , najmanje 40. Ruka i zglob su mi veliki. Želim da bude elegantan ali ne i starački. Nije mi toliko problem cijena ali ne bih išao preko 500e.
Pozdrav kolege, zainteresovan sam za kupovinu nekog automatika. Seiko 5 Sports SNZF17 sam gledao i jos neke u tom cenovnom rangu. Da li moze neko da me posavetuje o tom i slicnim satovima? Da li mozda za te pare ima nesto bolje?
Ja imam taj model, konkretno SNZF15K1, slican. Ne znam sada za koliko si novca ti nasao taj model ali sat je bas dobar za sumu koju sam ja izdvojio. Mislim da neces pogrijesiti ukoliko se odlucis za bas taj Seiko. Znaj da mu je WR100 i krunica nije na zavrtanje.
Video sam na Sense za 25 hiljada dok je u prodavnicama u Novom Sadu oko 34 hiljade. A gledao sam i SNZH57K1 tu je negde i on u tom cenovnom rangu. Spominju se i neki Orient satovi, tipa Ray 2 ili Mako. Pa me zanima koji bi tu najbolji izbor bio?