Sector ADV 2500 sat - Molim za tehničku pomoć

grica

New member
Poštovani članovi,
imam banalan tehnički problem koji me sprečava da kupim sat koji mi se mnogo dopada.
Radi se o starom modelu Sector ADV 2500. Sat na mestu 6 ima brojčanik sa podelama
4/4 , pa jedna crta bez oznake, pa 1/2, pa tri cte bez oznake, pa opet1/2 i tako sve u krug.
Prodavac ne zna čemu služi, a na internetu i pored detaljnog opisa sata i slike sa ovim brojčanikom,
on se uopšte ne pominje, već samo ostala dva(dan i datum).
Molim članove, ako neko zna ovu enigmu, da mi odgonetne.
Unapred hvala i puno pozdrava.

Grica

Uvek je poželjno postaviti fotku ili dve kako bi članovi mogli da vide o kom satu je reč i eventualno u čemu je problem. Pretpostavljam da je to ovaj model?

4398135972bf1209e3dfo.jpg

439737034150f5521f20o.jpg

439737027969093eb931o.jpg

Vladan P i tiha su dali odgovor, radi se o indikatoru mesečevih mena. Mehanizam je kvarcna Ronda, kalibar 706 koji pripada normtech seriji.

Poštovani članovi,
imam banalan tehnički problem koji me sprečava da kupim sat koji mi se mnogo dopada.
Radi se o starom modelu Sector ADV 2500. Sat na mestu 6 ima brojčanik sa podelama
4/4 , pa jedna crta bez oznake, pa 1/2, pa tri cte bez oznake, pa opet1/2 i tako sve u krug.
Prodavac ne zna čemu služi, a na internetu i pored detaljnog opisa sata i slike sa ovim brojčanikom,
on se uopšte ne pominje, već samo ostala dva(dan i datum).
Molim članove, ako neko zna ovu enigmu, da mi odgonetne.
Unapred hvala i puno pozdrava.

Grica

Iskreno se zahvaljujem tihi, Vladanu P i dragonu. Zato imaš prijatelje da ti pomognu. Dragon je još jednom pokazao svoje enciklopedisko znanje, ukazujući na sve detalje ovog sata i naravno slike su prave.
Kupio sam sat zahvaljujući vašoj pomoći i još jednom puno hvala Forumu i članovima.

puno pozdrava Grica

Back