Hvala na odgovoru...
Ja onda i nisam puno platio..
1200 din sam platio poliranje..Lepo je uradjeno,ne mogu da kazem da nije,ali je i sat morao da se popravi,sto je casovnicar uradio,ali lose..
Kada ga je popravljao, popravio ga je za jedno 2 dana,i javio mi se da je sve gotovo i da super radi..
Stigne meni sat,ja ga nosim ceo dan bez prestanka.Uvece ga oko 23 h skinem i odlozim..
Ujutru da ga stavim na ruku,pogledam,on stao na 2h ujutru..Radio bez nosenja oko 3 sata samo...
Kontaktiram ja njega,i on mi kaze da ce morati opet da ga pogleda...
Koliko ja znam,to je reklamacija,a i on sam daje godinu dana garanciju na ispravnost sata,a u takvim slucajevima on bi trebalo da snosi troskove postarine u oba pravca,ali nije,nego sam ja to platio.Nisam ja kriv sto se njemu zurilo za pare i sto ga je fuserski popravio...
Ajde,nema veze,predjem preko toga...
Jos vise me je iznerviralo kada sam mu poslao sat,on je kod njega ostao duze od tri nedelje,a znam i zasto...
Posto je u pitanju reklamacija,nista mu ne placam,pa ga je bilo i briga.Jako bezobrazno sa njegove strane..
Predjem i preko toga..Stigne mi sat opet,platim postarinu,i nosim ga lepo jedan dan..Sutra opet promuckam pa ga stavim na ruku,kad vrhunacon stao na ruci,ja ga opet promuckam,vratim,nosim,pogledam,on opet stao na ruci..Pa stvarno ne mogu da verujem.Sta radi taj casovnicar??Sad ga kontrolisem,pa cu videti kakva je situacija..Samo se nadam da necu morati opet da ga saljem na reklamaciju,jer,eto mi onda novih troskova postarine..