Seiko danas (najsvežije novosti, komentari...)

Orange sumo otisao u penziju.

Kao sto naslov kaze Seiko je prestao da proizvodi sumo sa orange ciferom SBDC005,jos uvek su u ponudi crni i plavi.
Cao svima.

Re: Orange sumo otisao u penziju.

Uf, dobro je, mom odmah porasla cena :thumbup:

Novi Monsteri

user29921_pic81766_1413565374.jpg

I novi Sumo

user29921_pic81734_1413553676.jpg

Jedino mi se cini da su preterali sa cenom.

Last edited:
Monsteri su mi odlicni.. cak mi i kiklop ok izgleda. Sumo ne bas.. ne idu mi taj dial i kazaljke na taj case nikako.

Monsteri ok, pogotovo s tom masinom, ali Sumo....ma ni u ludilu, stari lepsi i bolji!!!!!

Kojom masinom Mario? Oci izbecih ali ne vidim koji je mehanizam u Monsteru...

Sumo- nagrdiše ga kazaljke.

Monster- ok;cijena mašala!

Last edited:
Dado, mislim da grešiš - 6r15 bi trebalo da je u novim SBDC Monsterima.

Uzgred - ovi monsteri su mi skroz ok ali bih i dalje uzeo prvog. A sumo mi je :nono:! Stari je mnogo lepši (IMHO što bi rek'o naš narod).

veberz, lepo pise odma tu pored kineskih slova :lol:

Sumo je limitiran na 2000 komada i ovim modelom obelezavaju 50 godina proizvodnje ronilackih satova,cifer ima uticaj od 6105 a bazel ima uticaj od 6215.Meni licno super izgleda nadam se da cu moci da obezbedim jedan primerak.

Ajd,smiri se....već su imali zlatnog.
Problem je što je skuplji za trećinu,a ni safira nema!

Što ti je , bolan, pa ovo i jeste "remake" prvog ... ccc... :no: sedi, 1 !!! :flapper:

A što se safira tiče, ne bi mi nedostajao . Ovde se provlači samo ono tvoje čuveno " pa šta ćeš da radiš, ako ne daj Bože ispustiš sat, pa on stane ? Slati ga za Japan ?!? Redovan servis... ooopet Japan ?!? " ....taj deo zeza, pusti safir

....i šta je za mene par `iljada eur ? Ništa.... mogu da biram džep, left or right.... Bitno je da mi se svia...:laugh:

Last edited:
Mada bi isto mogli staviti vise taj safir bar na tako skupljim modelima, jednostavno mi je to za ne vjerovati. Sta god oni pricali o hardlexu safir je safir

M asuper su, ali za moj ukus 6R24 ima prenatrpan brojcanik (ko da gledam u sovu). S te strane mi se puno vise svidja 6R27. Sada sto su oba mehanizma prva liga, jesu!
Ova zadnja tri nista posebno, mada verovatno cuka u njima 6R15.

Back