Seiko fat spring bar 22mm

petarboj

New member
Reaction score
1
Pozdrav dobri ljudi,

Kupio bih 2kom Seiko debelih iglica/opruga. Ako sam dobro skontao sa neta, dimenzije su:
sirina 22mm, debljina 2.5mm, glava 1.1mm.
Ili neke slicne, tanje ako znate da bi pasovale na Seiko diver modele...

izgledaju ovako:
C220FS-2.jpg

Sve najbolje!

sada malo gledam po netu, odgovarale bi mi i 1.78mm i 2.0mm debljine samo da im je siroka glava (1.1mm). treba mi za orbis morgan narukvicu...

Ja sam skoro video debele u zemunu kod jednog sajdzije. Ona zatvorena ulica, mislim da se zove gospodska, kad gledas ka reci sa desne strane. Stara sajdzijska radnja, zaboravio sam ime.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Ja sam skoro video debele u zemunu kod jednog sajdzije. Ona zatvorena ulica, mislim da se zove gospodska, kad gledas ka reci sa desne strane. Stara sajdzijska radnja, zaboravio sam ime.

Ankerica, Gospodska 8, Zemun, 011/210-6453 ;)

E moguce, jedan dekica radi unutra, ima bar 80 godina.

Ove sam uzeo kod njega. 22mm, debljine 1.6, sad merio sublerom. Imao je i deblje. Slagacu te, al mislim da je par 150 dinara.
c931815bd1c93b6d27aea710ac008c97.jpg

da, sada kontam, nije mi bio updateovan profil, ja sam iz NS :)
hvala vam za info, mozda cu u pon do BG pa cu svratiti (bude li radio posle mog posla) ako ne nadjem negde blize do tada...

Nije Ankerica :). Preko puta, malo dijagonalno, pise Casovnicar. Al sad sam prosao pored obe radnje. 1.8 najdeblje u obe radnje.

Zar nije ''kad gledaš ka reci'' Ankerica sa desne strane?:)

Last edited:
Pokazivao sam rukom na levu stranu dok sam kuckao post, nisi video. Ono drugo desno.

Salim se, moja greska, jedno mislio drugo napisao. :)

Nije Ankerica :). Preko puta, malo dijagonalno, pise Casovnicar. Al sad sam prosao pored obe radnje. 1.8 najdeblje u obe radnje.

1.8 sa glavom 1.1? to mi je OK kontam.

Mislis ovo na kraju? Na mojoj je 0.9 na najtanjem delu. Onda ide ovaj granicnik, ne znam kako se zove, on je malo deblji i onda najduzi i najdeblji deo. Pretpostavljam da je tako i na 1.8.

U ankerici mi rece majstor da takve igle, od preko 2mm debljine, probas u vitanovu da li imaju.

Ma naruči sa eBayja. Nekoliko dolara.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

mh. ne znam zasto ovo nisam ranije probao. ubacio sam jako malim srafcigerom malo hemel kreme u rupu od OM i spring bar je uleteo ko nista :)

Pa rekoh ti da ga nauljiš ili vazelin da staviš.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

...A sada se vratite na temu o stovima :rolleyes:

:)

Back