Baš sam to htela da kažem, još kada sam pisala o satu prvi put na drugoj temi, tada sam našla sat marke "Technos" koji je nosio moj deda, bilo ih više raznih, ali ovaj je preživeo. Prečnik je 31mm, dedu je služio, a moj muž ga nekad nosi iz fazona. To što su satovi u međuvremenu narasli je druga stvar.37 mm i nije malo nego smo sad navikli na ove vodomere što bi rekao milan zmaj. ja sam se posle par dana nošenja navikao na darwil-ovih 34mm
![]()
Seiko "5" series (the 5 reflects the five essential features of the watch, namely shock resistant, water resistant, automatic, and day and date display)
koliko sam samo slucajeva video (sto uzivo, sto po filmovima, serijama...) rolex submariner uz odelo..vidjao sam mnoge poslovne ljude, strance, na vrlo vaznim funkcijama, cak i one u zrelijim godinama, koji nimalo ne drze do poslovnog dress koda, i uz odelo nose najneverovatnije satove, sportske, ronilacke, "letnje bele" i sl... vrhunac je bio jedan cikica, inace jedan od regionalnih direktora jedne velike banke, koji je uz odelo (od verovatno nekoliko K eur) nosio crveni g shock... posle toga me vise nista ne cudi...
Nije presudna visina već obim zgloba a tu sam obdaren sa dobrih 17,3cm
Slažem se da bi bilo bolje da je sat jedno 40mm,al' onda bi već bio savršen a znamo da savršenstvo ne postoji(sem Del Mar-a,naravno)