Seiko SNK809

Hvala na pojašnjenjima, usmerila su mi fokus u pravom smeru. Posebno u smislu pronalaženja i deljenja informacija. Znam da će lepša polovina da proklinje ovaj forum, jer ste, na kraju krajeva, dobili redovnog člana :)

Sledeći korak - Novi Merkator da vidimo kako stoji na ruci.

e, pa, drago nam je, pantelija, dobrodosao! :)
a sto se lepse polovine tice... eh, znamo kako je, vecina nas je prosla to... :rolleyes:, cak imamo i temu posvecenu toj problematici :laugh:
samo budi uporan, pa ce na kraju poceti i ona da ti kupuje satove! :thumbup:

Da ne ostanem nedorečen: bio sam do radnje u Merkatoru i pogledao SNK809. Sjajan vojni izgled, sekundara skoro pa klizi, pedantan finiš cifera. Zaista mi se dopada. Ali na ruci mi je prilično mali. Ima nizak profil, 18mm razmak između lugova što sužava eventualni izbor masivnije narukvice. Da se razumemo sve su ovo iskustva na mojoj ruci (18cm oko zgloba), mada naravno da verujem da je mnogima ovaj Seiko potaman.

Pa sad, kad ga vidim iz vise uglova, cini mi se da je ova koza suvise masivna za ovaj sat. Mozda bi bolje izgledao kad bi bio isti model kaisa ali uradjen od nesto tanje koze.

Zaista je to bila ljubav na prvi pogled i nije mi trebalo dugo da novac namenjen za Kanadjanke odvojim za ovaj Seiko.Ali na moje razocaranje,obisao sam sve prodavnice Zlatare Vitanov i nemaju ga na lageru niti mogu da ga naruce.Ostaje mi da sutra u Knez Mihajlovoj svratim u Sense i nadam se da ga imaju.U suprotnom,bicu jakooo razocaran...:( Drzite mi palceve...:)

Na njihovom sajtu imaš kontakt telefone.Zovni ih pa proveri da li ga imaju u nekoj od svojih prodavnica.Ako nemaju,zamoli ih da ga dostave u prodavnicu kaja ti odgovara.
Pretpostavljam da znaš da ti ga mogu dostaviti i kući.

Re: Vladan p-moja k'o lekcija

Baš me svrbe pare za snk 809...

Zaokružio sam priču i nakon skoro 4 godine od citirane poruke, prelomio sam i kupio ovaj sat. Nije da sam 4 godine mislio o njemu, ali sada kada sam ga ipak uzeo imam osećaj zadovoljstva što sam to uradio.

Šta da kažem... super je ova 5ica: lagana, precizna, pedantnog cifera i vedre duše. Uživancija za leto uz razne nato kaiševe :)

2015-07-01.jpg2015-07-01 (1).jpg

Sat je odlican, verujem da govorim u ime svih nas koji ga imamo. Uzivaj i neka te lepo sluzi :)

Sent from my LG-P350 using Tapatalk 2

Back