Seiko SNZH55J1

:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: Narode,ja greskom selektovah sve slike u photobucket-u,i...obrisah :banghead:

Da li postoji ikako mogucnost da editujem postove,postavicu ih opet.

Izvinjavam se...

Postaviće ti ih moderatori, vrati ih ovde. To su bile jedne od boljih fotografija na forumu!

Nece dragon nego vladas :lol:
Salim se naravno - slike su vracene! Samo da napomenem da je u originalu bilo 22 slike a sada ih je 21 (jedna manje u postu #3).

Hoće dragon. Upravo oštrim sekirče... :lol: Aj pošalji adresu na pp... Ostatak slika na kraju... :lol:

Samo da se pohvalim da sam postao ponosni vlasnik ovog sata. AKo je bilo neke sumnje mogu samo da potvrdim da je uzivo daleko lepsi nego na slikama...Odaje utisak mnogooooo skupljeg sata...Uskoro fotke, cim malo dodjem sebi....:D

23jewels Seiko ti je odlican, a posto sam ljubitelj doticnog Blancpain Fifty Fathoms, ovaj Seiko jos dobija na ceni. :)

Samo da se pohvalim da sam postao ponosni vlasnik ovog sata. AKo je bilo neke sumnje mogu samo da potvrdim da je uzivo daleko lepsi nego na slikama...Odaje utisak mnogooooo skupljeg sata...Uskoro fotke, cim malo dodjem sebi....:D
Čestitke za dobar izbor.

Malo sam se igrao sa fotoaparatom pa sam uslikao par fotografija...nadam se da cete biti zadovoljni
IMG_0246.jpg
IMG_0245.jpg
IMG_0238.jpg
IMG_0236.jpg
IMG_0225.jpg
IMG_0217-1.jpg
IMG_0218.jpg
IMG_0219.jpg

Evo proslo je skoro 3 meseca od kupovine ovog lepotana, a ja sam morao malo da se igram pa sam narucio modifikovani dial sa WUS-a, kako bi ovaj model bio sto priblizniji homage cuvenom BLANCPAIN 50 Phatoms.

Citava akcija na WUS-u je pocela pocetkom aprila, negde u isto vreme kad sam i ja dosao u posed ovog predivnog sata. Prvo se pravila lista za cekanje, a zahvaljujuci sto zivimo u zemlji u kojoj nema paypala, citava gimnastika je izvedena uz pomoc cenjenog kolege JOLE777, koji je priskocio u pomoc sa svojim paypal nalogom.
Da ne davim previse, posle skoro tri dva meseca cekanja, stigao je dial koji je nakon blage korekcije stavljen na sat...

Iskren da budem interesuje me Vase misljenje da li vam se svidja ovaj mod dial ili original...
IMG_0311.jpg IMG_0307.jpg IMG_0304.jpg IMG_0301.jpg

Meni se iskreno vise svidja original stim sto bi sa originala ukoliko je moguce pomerio ovo 5 i sports, ali to je samo moje misljenje da bi sat tada izgledao odlicno...

Eh da i tek sam sad primetio da se na modu ne vidi komplikacija dana, sto je jos jedan plus za original...

Pozz...

I meni se više dopada sada mada se ja ne bih odrekao prekaza dana zarad malo zanimljivijeg izgleda.Zar nije bio neki mod sa prozorčetom za dane?

Obe varijante su mi lepe... Naprosto dva razlicita sata :top:.
Mozda mi je za nijansu lepsi originalni Seiko dial, zbog izdignutih markera i dana uz datum :dontknow:.

Seikov brojčanik bi bio idealan da nema "5 sports" na njemu, ovako moj glas ide modifikaciji. Uostalom, kada dosadi mod uvek može da se vrati u pređašnje stanje. ;)

Back