"opravdanost cene"... Mislim da je na to pitanje nemoguce odgovoriti samo u dve reci "da, vredi" ili "ne, ne vredi". Na tu temu bi mogli do sutra da naglabamo i da nista novo ne kazemo, a nikakav zakljucak ne donesemo. Sta je onda sa Omegom, Orisom, Tissotom itd, koliko kostaju pojedini njihovi diveri u odnosu na ove spomenute...
Licno mislim da su ova dva sata prilicno razlicita. Ne bih se slozio sa...Djoletom, mislim, vezano za narukvicu. Dobra narukvica je itekako VELIKI plus na satu, jer samim tim ako je tu koliko da ima sta da drzi sat na ruci, automatski iziskuje dodatni trosak, koji nije tako mali, a opet, nije tako lako ni naci narukvicu koja ce lepo da legne na sat. Ovo kazem iz licnog iskustva, jer me nerviraju lose narukvice, nervira me kada zvecka, kada ima supalj osecaj itd... Reci da sumo izgleda plasticno je u najmanju ruku neozbiljno...
U ovom izboru, moj glas ide Seiku. 6R15 je odlican, odlican mehanizam, a i vizuelno mi se vise dopada. Na stranu to sto sam siguran da ce vremenom ovaj sat vredeti puno vise od ovog orienta, i da mu cena nece dugo padati, naprotiv.