Nešoni New member Jun 1, 2018 #1,341 Jbg, kada radiš zajeban posao i živiš u Srbiji, naučiš da ceniš iskrenost Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Jbg, kada radiš zajeban posao i živiš u Srbiji, naučiš da ceniš iskrenost Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Nešoni New member Jul 20, 2018 #1,343 Kako se sipa pšenično pivo...Ne da bi mi legao jedan na terasu (za moj omiljeni Erdinger) //cloud.tapatalk.com/s/5b5246bea32d9/video-3907f5b508a308abd1cc0274050b0ddf-V.mp4 Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Kako se sipa pšenično pivo...Ne da bi mi legao jedan na terasu (za moj omiljeni Erdinger) //cloud.tapatalk.com/s/5b5246bea32d9/video-3907f5b508a308abd1cc0274050b0ddf-V.mp4 Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Nešoni New member Aug 1, 2018 #1,344 Sa watchuseek-a - opišite vaš sat kroz jednu reč. Čovek ga opisao Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Sa watchuseek-a - opišite vaš sat kroz jednu reč. Čovek ga opisao Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Nešoni New member Sep 1, 2018 #1,346 Dobar ugao za snimanje sata, nema alternativu. Upravo skinuo fotku da WUSa Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Dobar ugao za snimanje sata, nema alternativu. Upravo skinuo fotku da WUSa Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Neša Super Moderator Staff member Sep 1, 2018 #1,347 Uslikano danas u hipermarketu IDEA: Ne znam da li su tunu, inače morsku ribu, stavili u rečni mulj ili je u pitanju neka druga vrsta ulja. Priča se da je u pitanju malsinovo ulje, ali nije naučno dokazano. Ako ništa drugo, dobro je da ova tunjevina nije u biljnom ulju, inače...
Uslikano danas u hipermarketu IDEA: Ne znam da li su tunu, inače morsku ribu, stavili u rečni mulj ili je u pitanju neka druga vrsta ulja. Priča se da je u pitanju malsinovo ulje, ali nije naučno dokazano. Ako ništa drugo, dobro je da ova tunjevina nije u biljnom ulju, inače...
Filip98 New member Sep 5, 2018 #1,348 Ne mogu a da ne podelim sa vama sliku jednog “originalnog” Cartier-a. Obratite paznju na natpis Vodonepropusni!
Ne mogu a da ne podelim sa vama sliku jednog “originalnog” Cartier-a. Obratite paznju na natpis Vodonepropusni!
Nešoni New member Sep 29, 2018 #1,350 Možda bi trebalo da se ugledamo na njega Prevod Морам престати да menjam сатове као луд и да се фокусирам на друге ствари у животу. Како би ме спасili од себе, обришите мој налог. Хвала. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Možda bi trebalo da se ugledamo na njega Prevod Морам престати да menjam сатове као луд и да се фокусирам на друге ствари у животу. Како би ме спасili од себе, обришите мој налог. Хвала. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
don Alberto Active member Sep 29, 2018 #1,351 Ha,ha,ha,čovek je iskren i zadnjim atomima svesti želi da spasi svoju dušu.Svaka mu čast za izjavu.