Smešne slike i video klipovi

Apple Watch je upravo predstavio najnoviji model:

viber_image_2026-04-20_23-31-12-549.jpg

Da li je ovo nekome smešno?
Meni je i smešno i glupo u isto vreme.

IMG_9545.jpeg

Colette x MAD Paris (2016)

Originalni “Who cares I’m already late” sat je nastao 2016. godine kao saradnja: Colette (kultna pariska concept prodavnica) i MAD Paris (luksuzni modifikator satova). Modifikovali su Rolex Milgauss i napravili ga u samo 5 primeraka, svaki numerisan. Cena je bila oko 18.200 USD. Rolex nije odobrio modifikaciju i svaki modifikovani Rolex gubi zvaničnu garanciju.

Da budem iskren, mislim da ovaj sat dokazuje da je džiberizam univerzalna pojava i da praziluk viri iz izvesnog dela tela na svim meridijanima.

Natpis deluje kao da su ga našli negde u bespućima interneta, upakovan da zvuči kao parodija da neku mudru izreku, ali je humor plitkouman. Ono što se vidi na brojčaniku bih očekivao da vidim na jeftinoj šolji u kineskoj robnoj kući, a ne na satu jednog ozbiljnog proizvođača.

Ovo što su uradili je kao da je neko kupio limuzinu koju vozi šofer u belim rukavicama, ali je modifikovao tako da joj stavi točkove sa traktora, šarene diode pozadi, a ceo auto ofarba pola u roze, a pola u drečavu nijansu zelene sa arabesknim šarama.

Iako nemam ništa protiv toga da ljudi modifikuju satove i video sam zaista lepo modifikovane primerke, ovo deluje kao nasilje nad dizajnom. Razumem ja da oni koji su ga kupili imaju dosta novca, ali novac ne može da kupi ukus.

Ma Nešo nemaju šta novo više da ponude propali su skroz. Dizajn kućišta i narukvice isti 70 godina već i onda dođemo do toga da moraju izmišljaju ovakve bezvezne novotarije.

Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk

Misliš na Rolex? Jeste da im se svašta može zameriti, ali koliko sam shvatio Shmizlu, ovu nakazu je uradila francuska firma, dok Rolex ne odobrava ovu modifikaciju.

Pa da na Rolex sam mislio. Pa jesi video najnovije modele za ovu godinu, ja ni ne pratim nego mi izašlo, pa to je toliko reciklirano i bezlično. Neki modeli su im gori nego ovaj ovde.

Oni inače ne odobravaju jer oni planiraju ovo da urade pa im smeta što im ovi uzimaju zaradu. Ne vidim da ima ikakav drugi razlog.

Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalk

Back