andrija86ze New member Feb 23, 2015 #1,201 A druga slika po redu Vladane u tvom gornjem postu...kažeš da se briše sve što ima dodira sa politikom...?
A druga slika po redu Vladane u tvom gornjem postu...kažeš da se briše sve što ima dodira sa politikom...?
VLADAN P Super Moderator Staff member Feb 23, 2015 #1,203 andrija86ze said: A druga slika po redu Vladane u tvom gornjem postu...kažeš da se briše sve što ima dodira sa politikom...? Click to expand... Kao što si verovatno primetio,na toj karikaturi tačka dodira je nešto drugo PS-Nemoj da me provaljuješ pred moderatorima...Vidiš da to nisu primetili
andrija86ze said: A druga slika po redu Vladane u tvom gornjem postu...kažeš da se briše sve što ima dodira sa politikom...? Click to expand... Kao što si verovatno primetio,na toj karikaturi tačka dodira je nešto drugo PS-Nemoj da me provaljuješ pred moderatorima...Vidiš da to nisu primetili
Misic M. New member Mar 27, 2015 #1,206 Kako Alan Harper (Dva i po' muškarca) ispituje Rolex Submariner. Last edited: Mar 27, 2015
Misic M. New member Mar 28, 2015 #1,208 Ja sam skinuo prvih 8. i po' sezona i ponovo ih gledam lagano, pogotovo pred spavanje... Kraljevi su!
Ja sam skinuo prvih 8. i po' sezona i ponovo ih gledam lagano, pogotovo pred spavanje... Kraljevi su!
Punisher New member Apr 14, 2015 #1,211 Na ovom bahatom linku sam nasao neke satove pa ako moze komentar o kojim satovima se radi, ako su uopste original: Представьте, что на вас свалилась "куча бабла" (30 фото) - Развлекательный портал «Флаг в руки» - Флаг в Руки
Na ovom bahatom linku sam nasao neke satove pa ako moze komentar o kojim satovima se radi, ako su uopste original: Представьте, что на вас свалилась "куча бабла" (30 фото) - Развлекательный портал «Флаг в руки» - Флаг в Руки
Shmizla Administrator Staff member Jun 19, 2015 #1,212 Evo jedne smešne slike tj. sata. Jadničak ima grešku... Pobrkani su markeri za 5 i 7... Pozz!