RUS Moderator Dec 2, 2012 #642 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... Cokolade za sve prilike!
Neša Super Moderator Staff member Dec 3, 2012 #643 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... Sećam se da su se kod nas mnogi žalili na registarske tablice. Šta li bi tek trabalo da kaže vlasnik automobila čiju sam tablicu uslikao? :lol:
Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... Sećam se da su se kod nas mnogi žalili na registarske tablice. Šta li bi tek trabalo da kaže vlasnik automobila čiju sam tablicu uslikao? :lol:
Zagor Super Moderator Staff member Dec 3, 2012 #644 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale...
Zagor Super Moderator Staff member Dec 3, 2012 #645 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... Munze konza
8 83stojan Active member Dec 4, 2012 #646 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale...
luger New member Dec 5, 2012 #648 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... znaci vrh !
Zagor Super Moderator Staff member Dec 5, 2012 #649 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale...
Zagor Super Moderator Staff member Dec 6, 2012 #650 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale...
Zagor Super Moderator Staff member Dec 6, 2012 #651 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... Anbeast samo za tebe(cim sam video sliku ti si mi bio asocijacija)
Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... Anbeast samo za tebe(cim sam video sliku ti si mi bio asocijacija)
skydrummer New member Dec 6, 2012 #652 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... Istinito pa onda smešno:
Zagor Super Moderator Staff member Dec 7, 2012 #653 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale...
skydrummer New member Dec 7, 2012 #654 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... Na mlađima svet ostaje Ne može čovek da im nanese onoliko lešnika koliko mogu prokockati: Imamo li neki problem :lol:: Džedajski vrtić, kada se klinci otmu kontroli:
Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... Na mlađima svet ostaje Ne može čovek da im nanese onoliko lešnika koliko mogu prokockati: Imamo li neki problem :lol:: Džedajski vrtić, kada se klinci otmu kontroli:
Zagor Super Moderator Staff member Dec 8, 2012 #658 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale...
luger New member Dec 9, 2012 #659 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... nasi (domaci, kratkotrzajni) prevaranti su mala deca. ovako se to radi: B92 - Biz - Vesti - Blam: �ta je to potpisala Ukrajina? sta reci a ne zaplakati... :w00t:
Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... nasi (domaci, kratkotrzajni) prevaranti su mala deca. ovako se to radi: B92 - Biz - Vesti - Blam: �ta je to potpisala Ukrajina? sta reci a ne zaplakati... :w00t:
RUS Moderator Dec 9, 2012 #660 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... Ovo bijelo g**** opet padalo celu noc