Neša Super Moderator Staff member Dec 8, 2012 #482 Kuku... ovaj sa školjkom razmnožava oglase na KP k'o da su amebe :stupid:
D Djordje Sugaris New member Dec 8, 2012 #484 Ne zna se koji je od ova dva Hublota gori, mirišljavi ili ovaj koji jadan nije replika, ali je zamenjen replikom Šalu na stranu, ludaka zaista ima sve više na ulicama, veoma je moguće da zaista nešto mute sa ustanovama...
Ne zna se koji je od ova dva Hublota gori, mirišljavi ili ovaj koji jadan nije replika, ali je zamenjen replikom Šalu na stranu, ludaka zaista ima sve više na ulicama, veoma je moguće da zaista nešto mute sa ustanovama...
RUS Moderator Dec 9, 2012 #485 Sta znaci ovo "cifer se okrece" ? A digitalni panerai se jos uvek vrti po oglasima
B bajker71 New member Dec 9, 2012 #486 Rus, to ti znači da umesto pokretnog bezela taj sat ima pokretni cifer.
VLADAN P Super Moderator Staff member Dec 9, 2012 #488 Rus_PA said: " ? A digitalni panerai se jos uvek vrti po oglasima View attachment 48739 Click to expand... Težina 130 grama!? Ja bih uzeo jedno 20 grama...za probu. Ako može...
Rus_PA said: " ? A digitalni panerai se jos uvek vrti po oglasima View attachment 48739 Click to expand... Težina 130 grama!? Ja bih uzeo jedno 20 grama...za probu. Ako može...
D Djordje Sugaris New member Dec 9, 2012 #489 Ko hoće kvarc i automatik, dva u jednom po ceni nijednog A.LANGE SOHNE AUTOMATIC (6403898) - Limundo.com
Ko hoće kvarc i automatik, dva u jednom po ceni nijednog A.LANGE SOHNE AUTOMATIC (6403898) - Limundo.com
Serb New member Dec 12, 2012 #496 Aj ovo sto pisu manje vise, nego me zanima da li oni to uspeju da prodaju nekom:lol: