poštovani
drago mi je što imate tako lijepu zbirku satova. sada slijedeći korak: umjesto da "testirate ispravnost" (tj ukoliko niste urar sa vibrografom i alatom za otvaranje istih, to će se svesti na to ga ih navijete te eventualno pustite ih da rade malo...jel..) napravite slijedeće: fino stavite tu hrpu satova ispred sebe i lijepo ih sve poslikajte jedan po jedan a ne sa susjedovog balkona ajfonom.
također ne bi bilo zgorega da kažete nešto o dotičnim predmetima prodaje obično im piše ime naprijed na licu. ja eto imam oštro oko (inače sam bio izvidnik u vojsci) pa prepoznajem Darwilla u drugom redu lijevo. inače normalan čovjek će tu vidjeti hrpu metalnih objekata van fokusa. ajde lijepo prije nego lupite cijenu od 300 eura, se potrudite da zaradite istu.
LP, nadam se da će te napravit isto jer sam inače zainteresiran za satove pogotovo stare. pa stoga očekujem odgovor. dakle: tekicu u ruku, pisati: aha: slika jedan: darwil flat lord 71, slika dva ; dugena, slika 3 : raketa...itd. pa lijepo ponoviti oglas. sretan vam blagdan Velike Gospe i ostali praznici.